Det frække3. februar 2017

Seks sextegn på, at dit forhold er i krise

Se hvad du skal lægge mærke til på det seksuelle område, hvis du stadig vil prøve at redde dit parforhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/parkrise.jpg
 Foto: All Over

De fleste, der har været i en situation hvor et parforhold gennem længere tid er blevet afsluttet, kan givetvis nikke genkendende til problemet. For intet termometer måler så tydeligt temperaturen på forholdet som sexlivet. Hvis det først er kørt af sporet, så kan det være svært at finde den fornødne energi og lyst til overhovedet at være sammen.

Men i stedet for at lade det forhold, der engang var glohedt dø en stille død, så tag det i stedet i opløbet ved at se, om I kan genkende nogle af disse seks tegn og gøre noget ved dem.

Vi har ladet os inspirere af en undersøgelse foretaget af Forktip.com blandt 5.000 mænd og kvinder, hvor følgende seks ting er blevet nævnt, som de primære seksuelle tegn på, at et parforhold er ved at slutte.

Køb frækt lingeri til dig eller din partner her

  1. Mindre sex.

Råd fra Det Frække: Det starter naturligvis med, at der går længere tid imellem, at I knalder. Da I mødtes, kunne i næsten ikke holde fingrene fra hinanden, og der var hele dage, hvor I brugte mere tid i sengen end nogen andre steder. Når frekvensen er gået drastisk ned, skal forholdet ses efter. Nogle gange skal man ganske enkelt bare have sex for at gøre det. Måske bliver det ikke Champagnesex i starten, men mere avler mere. Så bare kom i gang.

  1. Der kan opstå problemer med at slå til i sengen.

Råd fra Det Frække: For mandens vedkommende er det i sagens natur noget så håndgribeligt som manglende rejsning, mens kvinden også kan have svært ved at få lyst. Det handler om, at I helt har mistet følingen med hinanden. Kys og kram og kæl og se hinanden dybt i øjnene. Og mon ikke I så kan genfinde tidligere tiders fysiske lyst til hinanden?

  1. Ingen oralsex.

Råd fra Det Frække: Når man er tilstrækkeligt vild med sin partner, vil man ofte også have lyst til at glæde den anden med oralsex. Men i mange parforhold forsvinder denne del helt, da det kræver overskud og lyst til at gøre den anden glad. Så altså. Gør din partner glad ved at huske på at slik ikke kun er til fredagen.

Find inspirationen igen med frækt lingeri og legetøj

  1. Ingen morgensex.

Råd fra Det Frække: På grund af det ekstra stærke testosteronniveau om morgenen vågner rigtig mange mænd op med teltstangen rejst. Det var dejligt og frækt i begyndelsen af parforholdet at udnytte denne Guds gave til begge, men efterhånden som årene går, er det noget, der ikke længere synes at tiltale i samme grad. Måske er det svært at finde motivationen blandt natteaktive unger, dårlig ånde, manglende makeup og en helt nat med en snorkende partner. Men hvad med at aftale, at I pjækker bare en enkelt dag og tilbringer hele morgenen og formiddagen i sengen. Det vil I ikke fortryde.

  1. Onani og/eller porno bliver foretrukket frem for den ægte vare.

    Råd fra Det Frække: Når det pludselig bliver mere overskueligt at gøre det selv, så er der noget galt. Naturligvis skal man også tage sagen i egen hånd, men ikke på bekostning af partneren. Se onanien som en snack og din partner som hovedretten. Du må aldrig spise dig mæt i chips.

Spar op til 70 procent på sexlegetøj

  1. I spiser ikke morgenmad sammen.
    Råd fra Det Frække: Der kan være flere årsager til, at I ikke spiser sammen. Måske møder I på forskudte tidspunkter. Men at starte dagen så opdelt kan være et tegn på, at i ikke rigtig gider hinanden. Prøv i stedet at stå ti minutter tidligere op så I kan starte dagen på en god måde med et fælles måltid og et kys.
https://imgix.seoghoer.dk/sextegn.jpg
 Grafik: Forktip.com

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold