Viralt16. november 2022

Uhyggelig video: Her falder hjemsøgt dukke pludseligt ned fra hylde

Meget tyder på, at der er mere mellem himmel og jord hos amerikanske Zak Bagan og hans hjemsøgte museum i Las Vegas
Hjemsøgt dukke
ARKIVFOTO: Zak Bagans museum i Las Vegas er vist i sandhed hjemsøgt.
 Arkivfoto: Carolyn Thompson/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Hjemsøgt Elsa-dukke følger efter familie

Den amerikanske paranormale efterforsker Zak Bagans er ikke et sekund i tvivl om, hans kamera har fanget et bevis på overnaturlige kræfter.

Kameraet, der er et ud af mange, er placeret i et hjørne på hans museum i Las Vegas “Zak Bagans The Haunted Museum”, og filmer hvad der er det sted på museet, hvor han har sine dukker udstillet.

Men meget tyder på, at dukkerne ikke er helt alene.

På videoen, som den paranormale efterforsker har valgt at dele med TMZ, ses det nemlig ganske tydeligt, hvordan rummet med dukkerne er helt stille, indtil en af dukkerne, der er gemt væk bagerst på en af hylderne, pludseligt falder ned på gulvet uden grund.

Ikke nok med det, så kan det på videoen også ses, hvordan dukken rykker en anelse på sig, efter sit fald.

Zak Bagan fortæller, hvordan episoden fandt sted mandag, og at dukken, der falder, bliver fanget af kameraet kort efter, at en gruppe af besøgende er gået forbi rummet.

“Ghost Adventures”-stjerne fortæller desuden videre, at det ikke er første gang, han oplever noget lignende.

I 2019 var det en anden dukke – om end i samme rum – der pludseligt og ganske uden grund pludseligt faldt ned fra sin hylde.

For få år siden oplevede han, hvordan en fotograf, der var inde i rummet for at tage billeder af nogle af dukkerne, pludseligt hørte en kvindestemme sige “stop it”.

Ifølge Zak Bagan så blev dukkerummet lavet til ære for Cyril Wengert, en ganske prominent mand i Las Vegas, i 1938. I dag er det eneste rum, hvor Zak Bagan ynder at sætte sine dukker – inklusiv dem han modtager fra folk, der er for bange for at sove med dem.

Sponsoreret indhold