Viralt3. juni 2023

Efter tragisk dødsfald: Mand fra Hawaii kendt skyldig

En mand fra Hawaii har erkendt, at det var ham, der rørte ved en lille bisonkalv i Yellowstone National Park. Den lille kalv måtte efterfølgende aflives
En lille bisonkalv måtte aflives, fordi en mand havde rørt den, så den blev afvist af sin flok.
En lille bisonkalv måtte aflives, fordi en mand havde rørt den, så den blev afvist af sin flok.
 Arkivfoto: Colourbox

Forleden måtte en lille bisonkalv aflives i Yellowstone National Park. Årsagen var, at en gæst i parken havde rørt ved den lille kalv, hvilket i sidste ende havde fået dens flok til at afstøde den.

Nu har gerningsmanden så meldt sig. Der er ifølge NBC News tale om Clifford Walters fra Hawaii.

Manden er blevet kendt skyldig i at have overtrådt reglerne i parken – ved blandt andet at have fodret og rørt bisonkalven.

Clifford Walters har nu fået en bøde på omkring $1.000.

Episoden fandt sted 20. maj, hvor kalven efter sigende var blevet adskilt fra sin mor, da flokken krydsede en flod i den nordlige del af nationalparken.

Da kalven havde problemer med at komme over, valgte den mandlige gæst at nærme sig og skubbe kalven over.

Desværre ville kalvens mor og resten af flokken efterfølgende ikke kendes ved den – formentlig fordi den mandlige gæst havde rørt ved den.

Efterfølgende forsøgte personalet i nationalparken ad flere omgange at genforene kalven med sin flok, men desværre uden held. Derfor så personalet inden anden udvej end at aflive den lille kalv.

Den tragiske historie har fået Yellowstone National Park til endnu engang at understrege, at gæster skal holde god afstand til dyrene.

Sponsoreret indhold