Viralt30. maj 2023

Lille kalv aflivet: Mor afviste den, efter mennesker havde rørt ved den

Personalet i Yellowstone National Park har set sig nødsaget til at aflive en lille bisonkalv, fordi en mandlig gæst rørte ved den, så kalven blev afvist af sin egen mor
En lille kalv er blevet aflivet, fordi den blev afvist af sin familie, fordi et menneske havde rørt ved den. 
En lille kalv er blevet aflivet, fordi den blev afvist af sin familie, fordi et menneske havde rørt ved den.
 Arkivfoto: Colourbox

Yellowstone National Park har ofte understreget vigtigheden i, at gæster IKKE nærmer sig dyrene.

Denne historie er et hjerteskærende bevis på hvorfor.

Forleden måtte personalet i nationalparken tage den tunge beslutning at aflive en lille bisonkalv. Årsagen var, at gæster i parken havde rørt ved den lille kalv, hvilket i sidste ende havde fået dens flok til at afstøde den.

Det skriver NBC News.

Kalven var efter sigende blevet adskilt fra sin mor, da flokken krydsede en flod i den nordlige del af nationalparken. Da kalven havde problemer med at komme over, valgte en mandlig gæst at nærme sig og skubbe kalven over. Desværre ville kalvens mor og resten af flokken efterfølgende ikke kendes ved den – formentlig fordi den mandlige gæst havde rørt ved den.

Efterfølgende forsøgte personalet i nationalparken ad flere omgange at genforene kalven med sin flok, men desværre uden held. Derfor så personalet inden anden udvej end at aflive den lille kalv.

Den tragiske historie har fået Yellowstone National Park til endnu engang at understrege, at gæster skal holde god afstand til dyrene.

Sponsoreret indhold