Viralt23. oktober 2022

Alternativ "valgkamp": Jakob jagter kærligheden med kæmpe banner

Jakob Glavind har forsøgt sig med et noget anderledes tiltag i forsøget på at finde en kæreste
Vovsen er også kommet med på billedet.
Vovsen er også kommet med på billedet.
 Foto: TV2 Østjylland

LÆS OGSÅ: Christian reddede døende håndværker

- Er du til bål, vin og et godt grin? Så vil Jako være din.

Sådan står der på et stort banner, der lige nu hænger på et byggestillads i Aarhus.

Og nej, det er ikke en politiker, der har taget valgkampen til nye højder. Det er 30-årige Jakob Glavind fra Bjerringbro, der på sin egen kreative måde søger en kæreste.

- Jeg tænkte bare, at der findes så mange datingsider, men det har ikke virket. Så jeg tænkte, at jeg måtte gøre noget nyt for at finde en kæreste, fortæller Jakob Glavind til TV2 Østjylland.

Tømmersvenden har i alt brugt 1500 kroner på at få taget billedet og printe banneret. Men selv siger han, at kærlighed ingen pris har.

Og teksten på banneret skulle være fængende, men også beskrive ham selv. Det var lidt af en opgave for Jakob Glavind.

- Jeg kan godt lide bål, vin og at grine. Og så tænkte jeg, at det var federe med et rim. Men jeg brugte faktisk ret lang tid på det, for jeg er virkelig ikke ret god til at rime, fortæller han grinende.

Sådan ser banneret i dets fulde længde ud. "Jako" er i øvrigt ikke en stavefejl, men noget som Jakob Glavind ofte bliver kaldt af venner.
Sådan ser banneret i dets fulde længde ud. "Jako" er i øvrigt ikke en stavefejl, men noget som Jakob Glavind ofte bliver kaldt af venner.
 Foto: TV2 Østjylland

Jakob Glavind arbejder til daglig som tømrer, og det er også det, der har gjort det muligt for ham at hænge banneret op på byggestilladset.

- Jeg er nyansat i firmaet, og spurgte så min mester, om jeg måtte hænge banneret op. Han grinte lidt og sagde, at normalt ville han sige nej, men fordi det var så god en idé, så måtte jeg gerne, siger han.

Banneret blev hængt op fredag, men det har endnu ikke været nogle henvendelser.

- Men det er altså også efterårsferie, siger Jakob Glavind med et grin.

Han indrømmer dog også, at han ikke har de store forventninger til bannerets effektivitet.

- Det er bare for at se, hvad der sker. Men hvis der er en, der er den rigtige, der ringer, så er det helt perfekt, siger Jakob Glavind.

Sponsoreret indhold