Viralt4. november 2022

17-årig forsvandt på mystisk vis: Her er hendes SIDSTE beskeder

Kort før hun forsvandt, nåede 17-årige Brittanee Drexel at sende flere beskeder til venner og familie. Den unge kvinde endte med at blive fundet dræbt
Kort før hun forsvandt, nåede 17-årige Brittanee Drexel at sende flere beskeder til venner og familie. Den unge kvinde endte med at blive fundet dræbt.
Kort før hun forsvandt, nåede 17-årige Brittanee Drexel at sende flere beskeder til venner og familie. Den unge kvinde endte med at blive fundet dræbt.
 Foto: Privat

I 2009 forsvandt amerikanske Brittanee Marie Drexel som dug for solen på sin ”spring break”-ferie.

Først 13 år senere blev den 17-årige kvinde fundet dræbt, og hendes drabsmand blev pågrebet.

Og nu er hendes sidste beskeder blevet offentliggjort. Beskederne sendte den unge kvinde til sin familie og sine venner, kort før hun forsvandt.

Det skriver News.

I beskederne skrev Brittanee blandt andet om nogle shorts, hun havde lånt. Hun talte også om det tøj, hun havde på den skæbnesvangre dag, 25. april 2009, hun forsvandt.

Klokken 20:58 skrev hun en sms til sin kæreste John Grieco: ”Jeg bliver hjemme og pakker og går nok snart i seng”.

Det var den sidste sms fra kvinden. De følgende timer forsøgte kæresten at få kontakt til Brittanee, men hun svarede ikke på beskederne.

Denne besked var den sidste, som Brittanee sendte. 
Denne besked var den sidste, som Brittanee sendte.
 Foto: Privat

Brittanee var dog ikke gået i seng. I stedet havde den unge kvinde forladt sit hotel Bar Harbor Hotel i Myrtle Beach for at mødes med venner på det nærliggende Blue Water Resort.

Det var i den forbindelse, at den 17-årige kvinde mødte sin morder, Raymond Douglas Mood.

Det er politiets teori, at han kidnappede, voldtog og dræbte den unge kvinde.

Da Brittanee ikke svarede på kærestens beskeder, slog han alarm.

Den unge kvinde var som sunket i jorden, og den følgende dag døde signalet fra hendes mobil desuden ud.

Politiet kunne spore det sidste mobilsignal til et område ved South Santee River, der ligger i South Carolina. Men sporet endte blindt – og de sidste 13 år forsøgte efterforskere at klarlægge, hvad der skete med den livsglade pige.

Først i maj i år kom gennembruddet, da man fandt liget af Brittanee i Georgetown, der ligger 56 kilometer fra det sted, hvor hun sidst blev set.

Raymond Douglas Mood blev på samme tid anholdt, og det kom frem, at han allerede havde tidligere domme for at have kidnappet og voldtaget unge piger.

Han blev i oktober idømt fængsel på livstid.

Sponsoreret indhold