Simone Egeriis

Foto: All Over Press

Hun startede sin karriere foran sit karaoke anlæg på børneværelset i Slagelse, men Simone Egeriis blev for alvor kendt, da hun sendte kuldegysninger igennem TV-skærmen i sangprogrammet ”Scenen er din”, hvor hun med sin imponerede med sin smukke stemme ...

Fulde navn: Simone Egeriis

Alias: Simone

Fødselsdato: 28. januar 1992

Familie:

Scoringer: Ali

Partner:

Kendt fra: Musik ”Melodigrandprix”, ”Scenen er din”

Hun startede sin karriere foran sit karaoke anlæg på børneværelset i Slagelse, men Simone Egeriis blev for alvor kendt, da hun sendte kuldegysninger igennem TV-skærmen i sangprogrammet ”Scenen er din”, hvor hun med sin imponerede med sin smukke stemme.

I 2004 stod Simone Egeriis på det blanke scenegulv med mikrofonen i hånden. Den unge Slagelse-pige begyndte at synge ”Vindens farver”, som skabte rørende reaktioner fra publikum både i studiet og i danskernes hjem. Simone vandt kategorien ”Junior.sang” og året efter udsendte Simone sit debut-album "Vindens Farver", der indeholdte hendes egne fortolkninger af Disney-sange.

Derefter skulle Simones krop og sangstemme have ro til at vokse sig større og stærkere. I 2010 blev danskerne stumme, da igen kunne se Simone på TV. Den blonde pige havde vokset sig til en smuk und kvinde, og nu var hun klar til at lege i de voksnes rækker. Simone i Dansk Melodi Grand Prix med sangen "How Will I Know", der kvalificerede sig videre efter indledende runde, men tabte i semifinalen. Tre år senere stillede sangtalentet så op igen i Dansk Melodi Grand Prix 2013 med den mere festlige og vovede sang "Stay Awake", hvor hun fik en tredjeplads.

Når Simone ikke synger, så bruger hun tiden på at pleje dyr, og hun startede da også på veterinærsygeplejerske uddannelsen, men i 2012 valgte sanglærken at sætte uddannelsen på stand-by, da hun gerne ville fokusere på musikken.
 

Tidslinje:

 

Find din favorit kendis her:

Close