Nyheder4. februar 2013

Sexede Simone: Mere populær end Grand Prix-vinderen

Var det den rigtige, der vandt?
På trods af at hun ikke vandt, har Simone fået rigtig meget opmærksomhed efter Grand Prix'et for sin frække optræden.
På trods af at hun ikke vandt, har Simone fået rigtig meget opmærksomhed efter Grand Prix'et for sin frække optræden.
 Foto: All OverSpørger man brugerne på Danmarks uafhængige hitliste Chartbase.dk, burde sexede Simone Egeriis fra Slagelse have vundet det danske Melodi Grand Prix i år.

21-årige Simone måtte som bekendt nøjes med en tredjeplads, mens den 19-årige debutant Emmelie de Forest løb afsted med førstepladsen med den irsk-inspirerede sang "Teardrops".

Sexede Simone: Svømmer i frække tilbud

Men på Chartbase Top-100 ser det noget anderledes ud. Her ligger Simone nummer to, mens Grand Prix-vinderen må tage sig til takke med en tredjeplads.

Den sexede sangsild fra Slagelse er dermed den højeste nyhed på hitlisten og er på meget kort tid sprunget fra at være helt i bund på listen til nu at være helt i toppen kun overgået af nummeret "Scream & Shout" med Will.I.Am og Britney Spears.

Simone takker for støtten på sin Facebook-fanside, hvor flere fans efterfølgende har udråbt Simone som Grand Prix'ets virkelige vinder.

Om Simone når helt til tops med sin "Stay Awake", eller om hun bliver overhalet indenom af sin 19-årige konkurrent, må tiden vise. Men her, mandag eftermiddag, ligger hun altså på en flot andenplads.

Sexede Simone: Brysterne er ægte

På Chartbase.dk er det brugerne, der bestemmer, hvad der skal hitte - ikke musikbranchen.Sponsoreret indhold