Paradise Hotel25. januar 2024

Rikke Gøransson om ikonisk Paris Hilton-scene: Hun var nervøs

Den mest nervøse af de to var Paris Hilton, der var på udebane som besøgende i danske "Paradise Hotel", fortæller Rikke Gøransson om det ikoniske øjeblik
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Rikke Gøransson om Paris Hilton: Hun var nervøs.
 Vært: Nicklas Erik Lagerstorf Lyd og video: Heine Jørgensen

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører usund ”Paradise”-forberedelse: Tog særlige piller

Da Rikke Gøransson et år som vært på ”Paradise Hotel” fik besøg af ingen ringere end Paris Hilton, var det ikke hende selv, der var nervøs.

Superstjernen var nemlig på dybt vand omgivet af 60 danskere, hun ikke forstod – og dårlige nyheder hjemmefra.

Det fortæller Rikke Gøransson i ”Sladderministeriet”, hvor hun ser tilbage på en af de helt store begivenheder i programmets historie.

– Hun var nervøs. Men hun kom også lige fra Las Vegas, hvor hendes kæreste vist var blevet taget for narko og var røget i fængsel, så det var lidt en spændende morgen for hende.

Selv var Rikke Gøransson ikke mere nervøs, end hun normalt er før en optagelse, fortæller hun.

Produktionen havde 20 minutter til at få allerførste scene i kassen: Paris Hilton og Rikke Gøransson foran solnedgangen.
Produktionen havde 20 minutter til at få allerførste scene i kassen: Paris Hilton og Rikke Gøransson foran solnedgangen.
 Foto: Serup & Lemche / TV3

– Det var så fedt!

Se og hør Rikke fortælle om Paris Hiltons medvirken i ”Paradise Hotel” i videoen øverst i artiklen, hvor hun blandt andet fortæller, at hun i anledning af det særlige besøg selv fik lov at skrive manus.

Sponsoreret indhold