Mickey Fredie-Pedersen

Foto: All Over Press

Han dansede sin første rumba I en alder af tre år, og han i dag indehaver af Danmarks største og ældste familieejede danseskole. Mickey Fredie-Pedersen er kendt for sin hårde dansedisciplin og sin showbizzede TV-familie ...

Fulde navn: Mickey Fredie-Pedersen

Alias:

Fødselsdato:

Familie: Fredie Pedersen (far), Jytte Fredie-Pedersen (mor), Gigi Fredie-Pedersen(datter - 10. juni 1982), Sonny Fredie-Pedersen(søn – 6. oktober 1986), Vickie Bak Laursen (datter – 26. marts 1976), Uba (dreng, barnebarn)

Scoringer: Ekskone Linda Laursen

Partner: Søs Fredie-Pedersen

Kendt fra: Dans, TV

 

Han dansede sin første rumba I en alder af tre år, og han i dag indehaver af Danmarks største og ældste familieejede danseskole. Mickey Fredie-Pedersen er kendt for sin hårde dansedisciplin og sin showbizzede TV-familie.

På Amagerbrogade 62 kan man se to store sorte bogstaver ”F. P.” omkranset af olivengrene. Her har familien Fredie-Pedersen til huse. Familien og danseskolen har altid været kendt hos danskerne for deres populære danseskole, og det var da også denne danseskole, som først bragte discodans til landet sidst i 70´erne.

I 1998 dukkede den salsasvingende familie op på TV-skærmene i dokusoapen ”Ingen slinger i valsen”, hvilket for alvor gav familien kendisstatus. Her underviste Micky sønnen Sonny, som dansede med partneren Jeanne. Faderen blev i forbindelse med programmet beskyldt for at presse Gigi og Sonny for hårdt i valsen, en beskyldning som Mickey blankt har afvist siden.

- Jeg ved godt, at jeg er blevet beskyldt for at pace mine børn frem. Men det er ren og skær uvidenhed, at folk siger sådan noget. Jeg mener ikke, jeg pacer dem. Jeg presser dem, og der er stor forskel på at pace og presse. Man kan sagtens presse børn. Det skal man faktisk gøre, ellers opnår de ingen resultater. Jeg hjælper dem hen imod et mål, de selv ønsker at nå, fortalte Mickey til Jyllands-posten.dk i 2000.

Mickey er far til datteren Vicky fra sit første ægteskab, og med sin nuværende kone Søs har han fået søskendeparret Gigi og Sonny, som allerede i en ung alder imponerede hele verden med deres dans og talent for showbizz. Søskendeparret har vundet adskillelige verdensmesterskaber, og de var i en kort årgang også ansigterne bag popduoen ”Sister+Brother”. Siden er Sonny flyttet til LA, hvor han danser på fuldtid og har stor succes.

Udover danseskolen lavede Mickey i 2006 sit hjem om til et wellness-center under navnet ”Aloha”. Der gik dog ikke mange år, før firmaet havde millionunderskud, og ejendommen endte på tvangsaktion. Heldigvis reddede Sonny familien fra hus og hjem, da han i sidste hammerslag købte hjemmet tilbage.

Familien har danset i spotlyset længe, og det har ikke været uden fejltrin. De dominerende dansere har haft flere skandaler i pressen end mange andre kendte danske familier, hvor både Gigi’s spiseforstyrrelse, faderens konkurser, alkohol og pengeproblemer har været emner. Den nyeste skandale ramte medierne i 2008, hvor familieoverhovedet Mickey sendte stor kritik mod Fredericia Teater, da Gigi og Sonny var ikke garanteret den plads på scenen hver aften i forestillingen ”High School Musical”, som de eftersigende var blevet lovet. Søskendeparret blev bortvist af teaterledelsen, hvilket fik far-Micky i forsvarsposition. Det endte med et forlig, teatret trak kritikken af søskendeparret tilbage, og Sonny og Gigi fik deres løn for stykket som lovet.

 

Tidslinje:

2006: Laver wellness i eget hjem under navnet ”Aloha”

1998: Medvirker i ”Ingen slinger i valsen”

1986: Får søn Sonny Fredie-Pedersen

1982: Får datter Gigi Fredie-Pedersen

Find din favorit kendis her:

Close