Christine Feldthaus

Foto: All Over Press

Christine Feldthaus, dansk livsstilsekspert, foredragsholder og TV-personlighed, der er rap i replikken...

Fulde navn: Christine Feldthaus

Fødselsdato: 9/9 - 1962

Familie: Alfred (Søn, født 1996)

Partner: Gift

Kendt fra: TV (Kender du typen, So F***ing Special, m.fl), foredrag, bøger
 

Christine Feldthaus, dansk livsstilsekspert, foredragsholder og TV-personlighed, der er så rap i replikken, at statsradiofonien så sig nødsaget til at censurere selv titlen på hendes nok mest kendte program ”So F***ing Special”.

Egentlig er hun uddannet lægesekretær fra Sønderjylland, men det blev hurtigt for stille. En flytning til København og 10-20 år som selvlært i reklamebranchen gjorde hende klar til i 2004 at springe ud som direktør for sit eget kommunikationsbureau.

På TV er hun kendt for at fortælle os alle sammen om kendte menneskers livsstil ud fra deres hjem, og senere er hun også blevet populær ved at fortælle om trends og tendenser i al almindelighed.

Christine Feldthaus må siges at være en yderst bestemt dame med stærke meninger - meninger hun ikke er bange for at dele, når det passer hende.

Som for eksempel tilbage i 2006, hvor DRs daværende generaldirektør, Kenneth Plummer, var ude i medierne og kritisere ”Kender du typen” for at være for lavt til hans fornemme TV-station.

Der havde Feldthaus ugen efter i SE og HØR et meget konkret løsningsforslag til Plummers problem:

– Jeg har hørt, at han har nok at gøre med at styre noget byggeri i Ørestaden. Så kan han ikke bare lade os andre lave TV, så kan han koncentrere sig om sine budgetter, mente hun dengang.

Udover at være på TV og holde foredrag i en lang uendelighed, sidder Christine Feldthaus i bestyrelsen for Energifonden, og har faktisk så meget tjek på, hvordan man sparer på energien, at hun har udgivet en hel bog om det.

I forbindelse med den research blev hendes – i øvrigt syv år yngre - mand dog en anelse træt af, at der også skulle skrues ned for lyset i soveværelset, når der skulle danses horisontal madras-mambo, fortalte hun til SE og HØR.

 

Tidslinje:

 • 1985: Flytter til København
   
 • 2004: Blev direktør i sin egen kommunikationsvirksomhed ”Feldthaus og Mand”
   
 • 2004: Kommer på TV i ”Kender du typen” på DR
   
 • 2008: Udgiver bog om at spare (og nogen gange IKKE at spare) på strømmen: Christine Feldthaus: Nej til miljøvenlig sex
   
 • 2012: Får sit eget program ”So F***ing special” på DR

 

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Close