Nyheder16. juni 2011

Christine Feldthaus: Jeg har fået en kønssygdom

Livsstilseksperten er blevet ramt af en utrolig genstridig virus
Christine Feldthaus har pådraget sig en såkaldt kønssygdom
Christine Feldthaus har pådraget sig en såkaldt kønssygdom
 Foto: All Over

Ordet kønssygdom leder normalt tankerne hen på ting som herpes, gonoré, klamydia og kønsvorter, men den tidligere "Kender du typen?"-ekspert Christine Feldthaus bruger ordet til at beskrive et lidt andet problem.

- Nu har jeg selv fået en virus, der bedst kan betegnes som en kønssygdom. Den er i hvert fald lige så plagsom som en ordentlig omgang fladlus på spring, skriver livsstilseksperten i sin klumme i Ekstra Bladet.

Læs også:Christine Feldthaus: Nej til miljøvenlig sex

Christine Feldthaus taler om en computervirus, der blandt andet bevirker, at hun "får klasket gigantiske penisser i synet" og "bryster så hårdt pumpet, at jeg skynder mig ud efter en klud af frygt for, at silikonen snart vil flyde ned ad min skærm".

Den såkaldte kønssygdom er ikke kun til gene for Christine Feldthaus selv, når hun sidder og fifler med sin computer. Også gæsterne til hendes mands 50-års fødselsdagsfest fik - om man så må sige - syn for sagen.

Læs også: Christine Feldthaus: Ikke mere "Kender du typen?"

Den 48-årige tidligere tv-personlighed havde i anledning af føromtalte fødselsdag lavet et PowerPoint-show med billeder fra parrets forskellige ferieminder:

- Det går rigtig godt, lige indtil vi når til det sted i talen, hvor vi skal se dejlige billeder fra Tyrkiet. Ind i hele lærredets bredde kommer nu tissemænd og tissekoner i så rå nærbilleder, at samtlige gæster er ved at få rødvinen galt i halsen, beretter Christine Feldthaus.

Sponsoreret indhold