Camilla Lau

Camilla Lau

Camilla Lau

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Camilla Lau er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole, og er lige nu aktuel i DR1's dramaserie "Herrens veje".

Fulde navn: Camilla Lau

Født: 17. november 1989

Kendt fra: "Herrens veje"

Camilla Lau er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole, og er lige nu aktuel i DR1's dramaserie "Herrens veje".

I ”Herrens veje” spiller hun Amira, der kommer i lidt for tæt kontakt med sin kærestes bedste ven Christian. I virkelighedens verden hedder hun Camilla Lau, er frisk fra Statens Teaterskole og helt vild med at kunne kalde sig skuespiller.

Men vejen dertil var ikke helt ryddet for småsten og bump.

– Jeg blev færdig sidste år fra Statens Teaterskole, hvor jeg gik i klasse med Morten (August i ”Herrens veje”, red.). Jeg gik nogle klasser under Joachim Fjelstrup, som også medvirker. Jeg var nyuddannet og kom direkte ud i det her job. Det var ret overvældende, for det er stort og heldigt bare at få et job, og det skal man prise sig lykkelig for, fortæller Camilla til SE og HØR.

– Nej, jeg kom fandeme ikke lige ind. Overhovedet ikke, udbryder den charmerende kvinde, før hun uddyber:

– Det fik mig ikke til at opgive, for det er meget godt for mig, at jeg ikke lige flækker ting i første hug. Det er godt lige at få en kærlig flad en gang imellem – at få et realitytjek. Jeg kom videre på nogle af teaterskolerne første gang, og dengang vidste jeg slet ikke, hvad det var. Jeg havde bare læst på nettet, at så gør man sådan og sådan. Året efter kom jeg heller ikke ind. Jeg har aldrig følt mig ovenpå eller som et naturtalent, men efter første forsøg kan jeg huske, at jeg tænkte, at det var lettere, end jeg troede, det var. Og så fik jeg bare verdens største flade, fordi jeg slet ikke havde øvet, afslører Camilla Lau. 

 

Find din favorit kendis her:

Close