Anja Fonseca

Anja Fonseca fra DR er blevet mor igen. Hun nedkom med en lille pige igen

Anja Fonseca fra DR er blevet mor igen. Hun nedkom med en lille pige igen

(Foto: All Over Press)

Med Anja Forseca ved roret bliver der altid endnu en god grund til at følge med i skybrud, solskinstimer og pollental ...

Fulde navn: Anja Karin Møller Fonseca

Fødselsdato: 5. maj 1977

Familie: Har datteren Clara med sin eksmand

Scoringer: Thomas Blachman, John Carlsen

Kendt fra: Vejrudsigten

 

Vejrudsigten er, ifølge de officielle seertal, ubetinget danskernes favoritprogram, og med Anja Forseca ved roret bliver der altid endnu en god grund til at følge med i skybrud, solskinstimer og pollental.

Den veldrejede vejrpige blev uddannet geolog i 2005, men det var som meterolog, hun året efter tog os  med storm, da hun blev fast inventar i vejrholdet på DRs ”TV Avisen”.
Siden har hun bl.a. skrevet en bog om vilde vejrfænomener sammen med kollegaerne Bettina Bjerring, Søren Jacobsen og Jesper Theilgård.

2006 var et travlt år for Anja Fonseca, for udover debuten som skærmtrold, fik hun også en datter og blev gift. Ægteskabet holdt dog kun tre år.

Senere stødte hun ind i DRs sludrechatol nummer et: Thomas Blachman. Og han blev hurtigt varm på vejrpigen. Anja Fonseca dannede par med ”X Factor”-dommeren i nogle måneder, men han fik vist hurtigt nok af parforholdet.

- Man møder en pige, og så efter nogle måneder vil de synkronisere kalendere, men det er jo også der, taxaen venter for mig, ikke, lød det efterfølgende fra den pigeglade provokatør.

 

Tidslinje:

Find din favorit kendis her:

Close