Anders Breinholt

Foto: All Over Press

Siden gennembruddet i ”De Sorte Spejdere” på P3, har Anders Breinholt nydt at lave sjov med danskerne...

Den ikoniske “Natholdet”-kop er blevet et ”musthave” i enhver kendis’ køkkenskab. For først når man har fået æren af at være Anders Breinholts medvært i de sene aftentimer på TV2, har man rigtigt succes her til lands.

Anders Breinholt selv oplevede allerede smagen af succes som ganske ung, da han blev optaget på sit drømmestudie. Og nej, det var faktisk ikke som journalist, men som falckredder. Alligevel bijobbede Breinholt som radiovært, noget han allerede fik smag for som teenageknægt i Ølstykke.

I starten af sine 20ere vendte han plader på radiokanalen The Voice, mens han stadig fungerede som redder i det daglige. Med tiden blev der dog flere musikhungrende ører end nødstedte bilister, der skulle have hjælp af den unge Anders, og han blev radiovært på fuld tid.

Men han blev først et kendt ansigt – eller rettere en kendt stemme – i 2005, da han fik tjansen med at lave satireprogrammet ”De sorte spejdere” på DRs P3 sammen med Anders Lund Madsen. Det med ansigtet kom, da han senere skiftede radio ud med TV, og for en stund blev vært på ”Go’ Morgen Danmark”. En rolle, der dog hurtigt viste sig, ikke at passe til Breinholdt, der hurtigt blev upopulær blandt seerne, der ikke fandt ham lun nok til den bløde morgenflade.

Han tog derefter det længste spring, han kunne have taget som TV-vært– i hvert fald sendetidsmæssigt –  da han fik muligheden for at lave late-night talk- og klipshowet ”Natholdet”, der indiskutabelt må siges at være et bedre match, og som fik lov at køre siden 2010.

Sideløbende med radiokarrieren kørte han privat parløb med underskønne Unni, som han har en datter med. Men som det er set før, når sjove mænd får succes, vragede han fruen til fordel for sin manager. Og ind til videre, lader det valg til at være det helt rigtige for Breinholt. I hvert fald blev han i 2014 gift med sin Line.

Anders Breinholt Nielsen
15. november 1972
49 år
Har datteren Ellen May Breinholt fra et tidligere forhold.
Unni Ryding
Line Meldgaard (gift siden 2014)
”Natholdet”
”Go’Morgen Danmark”
”De sorte spejdere” på P3

Find din favorit kendis her:

Close