Kendte23. september 2020

Thomas Bo Larsen afslører ny kærlighed: Vi er forlovet

Onsdag aften var der premiere på den danske film ”DRUK”, og der så skuespilleren Thomas Bo Larsen en perfekt anledning til at vise sin nye dame frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_bo_og_forlovede.jpg
 Foto: Martin Høien

Da Thomas Vinterbergs nyeste film ”DRUK” havde premiere onsdag aften i Imperial, valgte en af hovedrollerne i filmen, Thomas Bo Larsen at vise en ny kvinde frem, Kirsten.

Han er nemlig ikke længere single.

- Vi har været sammen i lidt over et år, svarer han prompte, da skuespilleren bliver spurgt, hvor længe de to mon har været ved hinandens side.

Og ikke nok med at skuespilleren nu kunne skrive ”optaget” under civilstatus, så kunne han ligeledes fortælle, at de to faktisk er forlovet.

- Det var på Tenerife i februar, og jeg var nede på knæ, fortæller han kortfattet.

De to mødte hinanden gennem fælles venner, og det lader til, at det ikke kun var Thomas Bo Larsen selv, der var sikker på, at det skulle være ham og Kirsten.

- Jeg tøvede ikke, jeg havde set den komme, fortæller hun smilende til spørgsmålet om, hun mon overvejede at sige nej til det store spørgsmål.

Men selvom det var et fast besluttet ”ja”, så kan skuespilleren alligevel fortælle, at nerverne sad lidt ekstra ude på tøjet på den store dag.

- Jeg var meget nervøs den dag. Jeg var nervøs for, at hun skulle sige nej. Det tror jeg alle mænd er, når de skal ned og knæle, det ville jo være pinligt, hvis jeg skulle op igen, griner han.

Hvornår brylluppet skal stå, og hvordan den store dag skal foregå, er parret dog ikke meget for at komme med flere informationer om. Dog afslører Thomas, at han kun har fået et år til at få det planlagt. Så tiden er snart ved at rinde ud.

Men planlægningen er dog påbegyndt understreger de.

null

Sponsoreret indhold