Nyheder 10. november 2012

Robert Hansen og Thomas Bo Larsen: Ryger mærkelig pind

Se billedet af skuespillerne i røg og damp
Af af
De to fyre satte fut i en mystisk smøg.
De to fyre satte fut i en mystisk smøg.
Foto: Claus Poulsen og All OverStop, holdt, vent! Er rygning ikke normalt forbudt under TV-optagelser i studier indendørs? Eller med andre ord: Hvad pokker har den frække skuespillerduo Thomas Bo Larsen og Robert Hansen gang i?

De to drengerøve dukkede fredag aften op som tilskuere, da der på TV2 var finale i årets "Vild med dans". Og under det store live-show trak Thomas Bo Larsen en spøjs cigaret frem, som han pulsede løs på - og lod Robert smage et hvæs af.

Men de to drengerøve er ikke i gang med at lave noget forbudt. Den spøjse cigaret er ganske lovlig at ryge på - også indendøre.

Thomas Bo Larsen skal være munk

Det er nemlig en el-cigaret eller e-cigaret, de to fyre trækker vejret igennem. Et ryge-alternativ, som Thomas Bo Larsen er meget begejstret for. På el-cigaret-mærket Silver Smokes hjemmeside erklærer han således, at han har pulset løs på dem i 14 dage og ikke har "købt en smøg siden".


Robert Hansen måtte simpelthen lige prøve Thomas Bo Larsens smarte elcigaret midt i "Vild med dans"-studiet. (Foto: Claus Poulsen)

Robert Hansen: Hvem kan slå mig ud?

Sponsoreret indhold