Streaming9. november 2022

Vild med Dahmer? Nu forlænges berygtet seriemorder-serie med to nye sæsoner

På kun en uge slog Netflix-serien om den berygtede seriemorder Jeffrey Dahmer vild rekord, og nu er der en chance for, det kommer til at ske igen
Evan Peters i rollen som Jeffrey Dahmer
Evan Peters spiller rollen som den gruopvækkende Jeffrey Dahmer i de nye Netflix-serie "Monster: The Jeffrey Dahmer Story", der nu er forlænget med flere sæsoner.
 Foto: Netflix

Det lader til, at skaberne af Netflix-serien “Monster: The Jeffrey Dahmer” har klappet så meget i hænderne, siden serien blev udgivet i slutningen af september, at de har fået idéen at forlænge den.

Ifølge Variety er serien nemlig nu blevet forlænget med hele to nye sæsoner, efter det tirsdag stod klart, at der kun skulle komme en enkelt mere.

Dette til trods for, at serien – udover sin store succes – har oplevet meget kritik. Blandt andet for at rippe op i sårene hos de pårørende til de dræbte mænd og drenge.

Selv den afdøde Jeffrey Dahmers far har truet med at ville lægge sag an mod streaminggiganten for at fremstille sønnen på måde, der glorificerer de skrækkelige mord.

Alligevel mener skaberne altså, at seerne ikke kan få nok, og at de derfor fortjener at få meget mere Dahmer.

– Publikum kan ikke få øjnene fra "Monster" og "The Watcher". Det kreative team bestående af Ryan Murphy og Ian Brennan er fantastiske historiefortællere, der har fanget publikum over hele verden. Og vi er spændte på at fortsætte med at fortælle historier i "Monster"- og "The Watcher"-verdenerne, lyder det i en pressemeddelelse fra streaminggiganten.

Det er skuespiller Evan Peters, der spiller rollen som den skrækindjagende Jeffrey Dahmer, der blev arresteret i Milwaukee i 1991 for mordene på 17 unge mænd og drenge.

Det er dog endnu ikke afsløret, hvorvidt Evan Peters igen scorer rollen som seriemorderen, og hvornår de kommende to sæsoner vil få premiere, og hvilke historier de vil afdække.

Sponsoreret indhold