Streaming25. oktober 2022

Efter populær Netflix-serie: Nu vil Jeffrey Dahmers far lægge sag an

Seriemorderens far, Lionel Dahmer, pønser på et søgsmål mod Netflix grundet deres hyperpopulære serie "Monster: The Jeffrey Dahmer Story"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Faren til seriemorderen Jeffrey Dahmer overvejer at lægge sag an mod Netflix.
 Video: Netflix

Faren til virkelighedens Jeffrey Dahmer er gået grundigt i gang med at undersøge sine muligheder for at sagsøge streaminggiganten Netflix.

Søgsmålet skyldes især seerhittet "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story", som havde premiere på tjenesten den 21. september. Det skriver RadarOnline.

Kilder afslører nu, at Lionel Dahmer er vred over, hvordan serien fremstiller den infamøse morder, der slog 17 unge drenge og mænd ihjel i perioden fra 1978 til 1991.

Han mener nemlig, at sønnen bliver fremstillet på en måde, der glorificerer de skrækkelige mord.

Jeffrey Dahmers far, Lionel Dahmer, overvejer at sagsøge Netflix for deres serie om morderen.
Jeffrey Dahmers far, Lionel Dahmer, overvejer at sagsøge Netflix for deres serie om morderen.
 Foto: AP/Ritzau Scanpix

Samtidig påstår han også, at han på intet tidspunkt er blevet kontaktet af Netflix forud for produktionen af serien, ligesom han også mener, at noget af seriens materiale er blevet brugt uden hans juridiske tilladelse.

- Ud fra min forståelse og ud fra alt, hvad jeg personligt har set og været vidne til, blev Lionel ikke kontaktet om nogle af de her programmer på Netflix, siger Lionels assistent, Jeb.

- Jeg har personligt talt med et par advokater, og vi har talt med hans udgiver om det på grund af alt det kaos, der foregår, og de historier, vi har set.

Også over for The Sun bekræfter Dahmer-assistenten, at mulighederne for et potentielt søgsmål bliver undersøgt grundigt i disse dage.

Evan Peters kan lige nu opleves i rollen som den gruopvækkende Jeffrey Dahmer i Netflix-serien "Monster: The Jeffrey Dahmer Story", som der også kommer en sæson to af.
Evan Peters kan lige nu opleves i rollen som den gruopvækkende Jeffrey Dahmer i Netflix-serien "Monster: The Jeffrey Dahmer Story", som der også kommer en sæson to af.
 Foto: Netflix

Vidste ingenting

Lionel Dahmer så pludseligt sig selv i mediernes søgelys, efter Jeffrey blev arresteret i begyndelsen af 1990'erne.

Han udgav sågar en bog, "A Father's Story" i 1994 - kort tid efter Dahmers død - hvor han blandt andet fortæller, at han intet vidste om sønnens mørke side.

Det er skuespilleren Evan Peters, der spiller rollen som Jeffrey Dahmer i Netflix-serien, der har formået at skrive sig ind som en af de mest populære engelsksprogede Netflix-serier nogensinde - kun overgået af "Stranger Things".

Det er ikke første gang, at Netflix-serien er blevet ramt af kritik for sin håndtering af historien om Dahmer.

"Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" kan streames på Netflix.

Se traileren til "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold