Streaming26. august 2022

Vent lige... Er de kærester? Nu svarer "House of the Dragon"-stjernerne

Der er helt bestemt en slags "erotisk energi" mellem de to "House of the Dragon"-skuespillere - og det er der en ganske god grund til, lyder forklaringen fra Milly Alcock og Emily Carey
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: HBO Max

LÆS OGSÅ: "House of the Dragon" sætter kæmpe streamingrekord

Den længe ventede "House of the Dragon"-serie havde premiere i mandags, og med premieren fulgte der enorm fanbegejstring blandt "Game of Thrones"-fans.

Der fulgte naturligvis også de obligatoriske chok over voldsomme og "traumatiserende" scener i den nye fantasyprequel, men nogle fans har kastet deres opmærksomhed over noget ganske andet.

Forholdet mellem prinsesse Rhaenyra Targaryen (spillet af australske Milly Alcock) og Alicent Hightower (spillet af Emily Carey) fik i løbet af seriens første afsnit fans til at spekulere i, om der mon ikke er lidt mere end bare et platonisk venskab mellem de to fine damer.

- Jeg kan genkende en lesbisk, når jeg ser en, lød det blandt andet fra en "House of the Dragon"-seer på Twitter.

Men er der noget om den teori?

Erotisk energi

Ja, lyder svaret ganske enkelt fra seriens to skuespillere. I et nyt interview fortæller den 19-årige Emily Carey, der selv definerer sig som queer, at det i den grad var meningen, at fans skulle føle en vibe.

- Det er helt klart noget, vi var bevidste om, og noget vi tog op med Clare Kilner, en af instruktørerne, siger Carey til Popsugar.

Emily Carey (tv.) og Milly Alcock i "House of the Dragon".
Emily Carey (tv.) og Milly Alcock i "House of the Dragon".
 Foto: HBO Max

- Det var noget, jeg var opmærksom helt fra begyndelsen, da jeg først læste manuskriptet. Som en queer-kvinde tænkte jeg: 'Hey, de er en lille smule forelskede'.

- Men jeg synes, vi legede med den nærhed, der er mellem sådan nogle unge piger. Jeg tror, at alle kvinder kan tænke tilbage på den bedste ven, de havde som 14-årig, og det er et forhold og en tæthed, der ikke ligner noget andet. Hvor man balancerer på grænsen mellem platonisk og romantisk.

Også for den 30-årige Emma D'Arcy, som spiller en voksen Rhaenyra Targaryen senere i serien, mener, at der helt klart er noget om snakken.

- Jeg synes altid, der er en erotisk energi i intense teenagevenskaber. Der er en følelse af ejerskab, en bestemt slags jalousi, siger hun til Digital Spy.

"House of the Dragon" kan streames på HBO Max.

Se traileren til "House of the Dragon" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold