Streaming 2. oktober 2021

Vender endelig tilbage: Se traileren til den nye sæson af “Below Deck”

Efter den seneste sæson af realityhittet nærved var stoppet, efter den dødelige coronavirus pludselig tog sit indtog på verden, vender de velkendte ansigter nu endelig tilbage på skærmen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se hele traileren til den kommende sæson i toppen af artiklen

Hvis du tænder på dyre både, rige mennesker der ofte en anelse for stor trang til alkohol, nøgenbadning og ikke mindst hede knald på tværs af medarbejdere?

Så kan du godt begynde at glæde dig til den niende og kommende sæson af Hayu-hittet “Below Deck”, der får premiere tirsdag den 26. oktober.

For her stævner den velkendte Captain Lee, med sine inden- og udendørs ansatte på luksus yachten “My Seanna”, ud det i azurblå hav i St. Kitts i Caribien. Men noget tyder på, alting ikke bliver, som vi kender det.

Men trods der er flere velkendte ansigter med, såsom både Captain Lee og Eddie Lucas, der er blevet forfremmet til førsteofficer. Så lader meget til, at den første tid for de ansatte byder på alt andet end det velkendte.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Hayu

Trods et tidligere exit fra serien, så vender Eddie Lucas endnu en gang tilbage til livet som yachtie. Foto: Hayu

Meget kort tid efter, flokken er stævnet ud må kaptajnen melde ud, at han forlader båden.

Se det dramatiske øjeblik i traileren øverst i artiklen, og følg med i sæsonen fra den 26. oktober for at finde ud af, hvorfor Lee under pludselige omstændigheder må sættes af “My Seanna”.

Sponsoreret indhold