Streaming17. august 2023

Tine Gøtzsche har brug for at mødes med sine "Forræder"-ofre: – Det mest intense, jeg har prøvet

Hun narrer sine medspillere i "Forræder" - og det er mentalt hårdt, fortæller Tine Gøtzsche, der har behov for at se alle igen og debriefe
Det var mentalt hårdt at optage "Forræder", fortæller Tine Gøtzsche.
Det var mentalt hårdt at optage "Forræder", fortæller Tine Gøtzsche.
 Foto: TV 2

Det kræver sin kvinde at være en af hovedpersonerne i TV 2-programmet ”Forræder”, hvor Tine Gøtzsche lige nu spiller spillet overlegent hver fredag aften i bedste sendetid.

LÆS OGSÅ: Kæmpe kontroltab: Så intenst var det at producere ”Forræder”

Ifølge tv-værten har hun aldrig prøvet noget så intenst som at deltage i optagelserne i maj, hvor hun fra begyndelsen fik til opgave at narre sine 17 medspillere og ”myrde” dem en efter en uden at blive afsløret.

Derfor er det også vigtigt for hende, at de alle mødes igen og får talt det hele igennem. Det fortæller hun til Billed-Bladet.

– Det var en kæmpe oplevelse, og alle var så søde. Vi skal også mødes privat. For når man røg ud, skulle man bare hjem, så vi har lidt et behov for at mødes og snakke med hinanden – ”Hvad skete der egentligt, og hvad sagde du egentligt?”, siger hun til ugebladet.

Indtil videre kører det for Tine Gøtzsche i "Forræder", der er nået halvvejs i sæsonen.
Indtil videre kører det for Tine Gøtzsche i "Forræder", der er nået halvvejs i sæsonen.
 Foto: Jesper Sunesen

"Forræder" er udover at være et underholdningsprogram nærmest også et socialt eksperiment, hvor deltagerne ikke ved, hvem de kan og ikke kan stole på. Tillid brydes, og selv om det er en del af spillet, tærer det på energien og psyken, fortæller Tine Gøtzsche.

– Jeg er glad for, jeg var med, men det var eddermame hårdt! Mentalt hårdt. Det er det mest intense, jeg har prøvet. Det var nogle vilde dage!

Sponsoreret indhold