Streaming14. april 2023

Streaminggiganten HBO Max skifter navn

I forbindelse med sammenlægningen af HBO Max og Discovery+ får streamingtjenesten sig et nyt navn
Streaminggiganten HBO Max skifter endnu en gang navn navn.
Streaminggiganten HBO Max skifter endnu en gang navn navn.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afslører skuespillerjob i hitserie

HBO vil ha' det max!

Og således skifter streaminggiganten navn til - ja, du har gættet det: Max.

Det er nemlig nu officielt, at den amerikanske streamingtjeneste har foretaget navneforandring og derfor bliver omdøbt. Det skriver Variety.

Den store nyhed blev offentliggjort onsdag til et stort presseevent, hvor streaminggiganten også kunne løfte sløret for en række kommende serier og programmer.

I første omgang bliver det de amerikanske brugere, der skal vænne sig til det nye navn, mens det i Danmark forventes at blive en realitet næste år.

Warner Bros. Discovery, som er den stolte ejer af HBO Max, kan desuden afsløre, at der i den kommende version af tjenesten vil være tre forskellige prisklasser, Max Ad-Lite, Max Ad Free og Max Ultimate Ad Free.

Netflix har i flere år haft flere forskellige streamingpakker, som brugerne kan vælge, og nu ser det altså ud til, at HBO har ladet sig inspirere af modellen.

Og når den store navneforandring og sammenlægning af HBO Max og Discovery+ har fundet sted, så vil det i den grad føles som en gave for brugerne.

Max vil nemlig kunne prale af at være en af de streamingtjenester med det suverænt største streamingkatalog - kun overhalet af Disney+.

I oktober 2021 skiftede danskerne HBO Nordic ud med HBO Max, og snart kan vi så vinke helt farvel til Home Box Office.

Sponsoreret indhold