Streaming21. marts 2023

Se klippet: Det vælter med kendisser i Nikolaj Lie Kaas-serien "Agent"

Med Esben Smed i hovedrollen er den første tv-serie af Nikolaj Lie Kaas spækket med en perlerække af danske skuespillere
Den nye danske dramakomedieserie, "Agent", af Nikolaj Lie Kaas med Esben Smed i hovedrollen.
 Video: TV 2 Play

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas: Sådan opstod idéen til ny tv-serie

Man skulle måske tro det, men det er ikke altid en dans på roser, når man arbejder med de kendte stjerner - heller ikke de danske kendisser.

Det er virkeligheden for karakteren Joe i den kommende tv-serie "Agent", der er både skrevet og instrueret af Nikolaj Lie Kaas.

Joe, der spilles af "Lykke-Per"-stjernen Esben Smed, arbejder som agent for diverse kendiskunstnere i underholdningsbranchen. Virksomheden er noget af et familieforetagende, men Joe har store planer.

Det går desværre ikke helt efter planen, og både i firmaet og i det private begynder tingene at smuldre.

Nikolaj Lie Kaas og Esben Smed under optagelserne til den nye dramakomedieserie ’Agent’, som får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 i 2023.
Nikolaj Lie Kaas og Esben Smed under optagelserne til den nye dramakomedieserie ’Agent’, som får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 i 2023.
 Foto: Henrik Ohsten/Zentropa/TV 2

Artisterne truer med at finde sig en ny agent, og pengeproblemer er der nok af. Og så er det naturligvis heller ikke helt nemt at være den perfekte far for datteren. Slet ikke når man bliver hevet i Familieretshuset af sin ekskone.

Udover Esben Smed kan du se frem til at se Julie Agnete Vang, Ina-Miriam Rosenbaum, Selma Sol í Dali Pape, Mathilde Arcel og Hans Henrik Clemensen.

Derudover medvirker Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Thomas Blachman, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum Jensen, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Tobias Rahim, Helle Thorning-Schmidt, Lars Løkke Rasmussen, Nukâka Coster-Waldau, Sigrid Husjord, Melvin Kakooza og Gun-Britt Zeller.

"Agent" havde i februar verdenspremiere på filmfestivalen i Berlin, hvor den desuden var nomineret i kategorien "Berlinale Series Awards".

"Agent" har premiere på TV 2 og TV 2 Play senere i år.

Se traileren til "Agent" herunder.

Sponsoreret indhold