Streaming24. april 2023

Pilou Asbæk scorede rolle i "Star Wars": Nu fortryder han

Skuespiller Pilou Asbæk blev tilbudt en vild rolle, men besluttede sig for at sige nej
Store hollywoodproduktioner er ikke noget nyt for danske Pilou Asbæk.
Store hollywoodproduktioner er ikke noget nyt for danske Pilou Asbæk.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Hollywood dropper stor Pilou Asbæk-serie: - Det er jo dybt beklageligt

Han har allerede spillet med i flere store Hollywood-film og -serier.

Derfor er den 41-årige Pilou Asbæk da heller ikke bange for at sige pænt nej tak, hvis en af verdens mest ikoniske franchies byder sig.

Det kunne Pilou Asbæk forleden afsløre i forbindelse med en visning af den nye "Super Mario"-film, som Asbæk har lagt dansk stemme til.

- Det mest sindssyge, jeg har gjort, inden for det sidste 1,5 år, det er, at jeg blev spurgt, om jeg ville lave "Star Was", meddelte Pilou Asbæk til det store biografpublikum, der med det samme brød ud i vild jubel. Det skriver Pixel.tv.

Og hvem ville ikke have gjort det, for i et split sekund var hele salen sikre på, at den forhenværende "Borgen"-stjerne nu snart skulle svinge lyssværd til højre og venstre. Men sådan blev det ikke.

- Så sagde jeg nej.

- Jeg savnede min familie for meget, og jeg havde været i USA på det tidspunkt i tre måneder.

Fortryder

Havde Asbæk takket ja til rollen, så havde det betydet, at han ville have medvirket i den anmelderroste serie "Andor", der havde premiere på Disney+ i september 2022.

Han fortæller dog ikke noget om, hvilken rolle han oprindeligt blev tilbudt, men han indrømmer gerne, at det måske ikke var det helt rigtige projekt at sige nej til.

- Det fortryder jeg måske en lille smule nu, men sådan er det jo.

Er optimistisk

Tidligere i år kom det frem, at seriesatsningen "Invitation to a Bonfire", som Asbæk havde fået hovedrollen i, alligevel ikke ville blive til noget - også selvom næsten hele serien allerede er indspillet.

Pilou Asbæk har tidligere spillet rollen som Euron Greyjoy i sæson seks, syv og otte af "Game of Thrones". 
Pilou Asbæk har tidligere spillet rollen som Euron Greyjoy i sæson seks, syv og otte af "Game of Thrones".
 Foto: HBO Max

Selvom serien, der er løst baseret på virkelighedens forfatter Vladimir Nabokov, ikke får premiere på AMC, så er Pilou Asbæk stadig håbefuld.

- Jeg er nu ganske optimistisk på seriens vegne og dens videre liv. Ved der er en god hype omkring den, så forhåbentligt får den et sundt liv på en anden tjeneste, der kan følge den til dørs, som jeg så absolut føler, den fortjener. Ved også, det er målet for AMC, og hvad de giver udtryk for, lød det dengang fra Pilou Asbæk til SE og HØR.

Pilou Asbæk kan snart opleves i Hollywood-braget "Aquaman and the Lost Kingdom", vampyrdramaet "Salem's Lot" og Anders Walter-projektet "Befrielsen".

Sponsoreret indhold