Kendte1. september 2022

Pilou Asbæk i "Aquaman 2 ": – Jeg må ikke afsløre noget

Danskeren har fået mundkurv på
Pilou Asbæk er med i den nye "Aquaman"-film.
Pilou Asbæk er med i den nye "Aquaman"-film.
 Foto: Thomas Laursen

Det er ikke meget den danske skuespiller Pilou Asbæk vil fortælle om sin rolle i den kommende film "Aquaman 2".

Faktisk vil han slet ikke sige noget som helst.

Det fortæller han til filmmediet kino.dk i podcasten “Den varme biografstol”.

– Jeg må ikke afsløret noget. Intet. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Selv på "Game of Thrones" kunne man godt sige, at man var en del af det. Her må jeg ikke sige karakternavn. Jeg må ikke sige, hvad jeg har lavet. Jeg må ikke sige, hvem jeg har spillet sammen med. Jeg må ikke sige, hvor meget jeg er med

På filmens profil på IMDb står der heller ikke andet, end at den danske skuespiller medvirker i filmen.

Sikkert er det, at Jason Mamoa endnu en gang indtager rollen som Arthur Curry i titelrollen. Derudover vender Ben Affleck tilbage i rollen som Batman, og så får Pilou Asbæk æren af at spille over for Nicole Kidman og Amber Heard.

Men sparsomt er det altså med Pilou Asbæks rolle.

– Det eneste jeg kan sige, det er, at det var fantastisk at prøve at være på nok – mens den filmede – verdens største produktion. Og James Wan, som er instruktøren, var utrolig sød, og jeg er glad for, at jeg fik lov til at få en oplevelse af det univers.

Det er ikke første gang, at danskeren er med i en Hollywood-film. Han har tidligere spillet roller i “Ben-Hur”, “The Great Wall” og “Ghost in the Shell”. Her spillede han over for skuespillere som Morgan Freeman, Matt Damon og Scarlett Johansson.

Den næste film i rækken om vandmanden får navnet "Aquaman and the Lost Kingdom" og har efter planen premiere den 25. december 2023.

Sponsoreret indhold