Streaming3. marts 2022

Pamela Anderson langer ud efter dokuserie: – Jeg er ikke et offer

For en måned siden havde Disney+ premiere på den længe ventede fiktionsserie “Pam & Tommy” om den famøse hjemmevideo mellem Pamela Anderson og Tommy Lee
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selve serien er en umiddelbar succes blandt Disney+’ seere. Men kvinden som serien blandt andet er baseret på – Pamela Anderson – er langt fra tilfreds med, hvordan hun bliver portrætteret.

Omdrejningspunktet for den otte episoder lange miniserie er den sexvideo, som Pamela Anderson optager i den spæde start af sit forhold med trommeslageren Tommy Lee.

En video som efterfølgende bliver stjålet og lækket.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pam-tommy.jpg
 Foto: Hulu

“Pornofilmen” er den mest sete nogensinde, og eftersom skaden allerede var sket, valgte parret i sidste ende at sælge rettighederne til “Pam and Tommy: Hardcore & Uncensored” for 56 millioner kroner.

Men trods miniserien skildrer netop denne episode, så er hovedpersonen på ingen måde enig i måden, hun bliver skildret på.

Derfor er hun nu klar til at fortælle “den sande historie”.

Det afslører hun på sit nyeste opslag på Instagram.

– Mit liv, tusind uperfektheder, en million misforståelser, vanvittig, vild og fortabt, intet at leve op til, jeg kan kun overraske jer, jeg er ikke et offer, men en overlever, i live og klar til at fortælle jer den sande historie, står der på billedet med et Netflix logo.

Artiklen fortsætter under opslaget

Meget tyder altså på, at fans af miniserien, eller blot afAnderson selv, kan glæde sig til i den nærmeste fremtid at høre hele hendes fortælling på Netflix.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega428413_008_0.jpg
 Foto: MEGA

Netflix selv fortæller, at filmen har været undervejs i flere år, og at den vil have fokus på Pamela, der ser tilbage på sin egen personlige og professionelle rejse.

Hvornår den vil få premiere, er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold