Kendte9. februar 2022

Pamela og Tommys vilde forhold: Hjemmevideoen der ændrede alt

De to stjerners turbulente liv bliver nu forenet i ny serie, og der er masser af skandalestof til flere sæsoner
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/252620k_7mb.jpg
 (Foto: MEGA)

De fleste associerer en hjemmevideo med sjove minder fra barndommen, men i tilfældet Pamela Anderson, 54, og Tommy Lee, 59, forholder det sig noget anderledes.

Da de blev gift i 1995, havde “Baywatch”-stjernen og Mötley Crüe-trommeslageren blot kendt hinanden i fire dage, og på bryllupsrejsen greb Tommy videokameraet og filmede løs, mens parret gav den fuld gas.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20150718-134016-ry_5mb.jpg

Pamela som vi kender hende - i den røde badedragt klar til at redde liv i "Baywatch". Foto: MEGA

Senere blev båndet stjålet og lækket, så hele verden endelig kunne se Pamela helt uden en trevl på kroppen, og med ét blev Pam og Tommy verdens mest berømte reality-kendisser.

“Pornofilmen” er den mest sete nogensinde, og da skaden alligevel var sket, endte parret med at sælge rettighederne til “Pam and Tommy: Hardcore & Uncensored” for 56 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/starmax001018.jpg

Kid Rock, 51, fik også chancen hos den veldrejede skuespiller, da de blev gift i 2006, men allerede året efter blev de skilt. Foto: MEGA

Luder på besøg

Episoden danner grundlag for den nye serie “Pam og Tommy” på Disney+, hvor Lily James og Sebastian Stan spiller det hotte 90’er-par, og der er masser af vold, utroskab og skandaler at gå i kast med.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/753889_disney_pt_character_4x5_dk_x1_ml_sebastion-1.jpg

Sebastian Stan, 39, kendt fra blandt andet “Captain America” ligner næsten Tommy Lee på en prik efter lidt sminke. I serien har han bl.a. en talende penis ... Foto: Disney+

Allerede året efter brylluppet ville Pamela skilles, fordi hendes rockmand slæbte en tidligere luder med hjem til deres hus i Malibu, hvor menuen i tre dage stod på sex, kokain og Jack Daniel's.

Herefter truede Tommy Lee så brystbomben med en pistol, og Pamela har fortalt, at hun følte sig som en mellemting mellem en boksebold og en sexslave.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/753889_disney_pt_character_4x5_dk_x1_ml_lily-1.jpg

Britiske Lily James, 32, har fået rollen som Pamela. Foto: Disney +

Volden toppede, da Tommy gik amok og sparkede og slog sin kone, mens hun holdt deres nyfødte barn i favnen, mens deres ældste søn, Brandon, så på.

Episoden gav Tommy Lee fire måneder bag tremmer, og dermed sluttede forholdet – indtil Pam alligevel fik smag på voldsmanden igen i 2008, men den gamle magi fandt parret kun i en kort periode.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega700049_002.jpg

Efter "Baywatch" voksede Pam betydeligt i brystmål. Foto: MEGA

I 2018 kiggede Pamela tilbage på årtierne med den tossede trommeslager.

– Der var kun Tommy for mig. Han var mit livs kærlighed. Vi havde en vild og skør start, og det var for meget for os begge, lød det i People Magazine.

Skilt igen igen

Det var stor kærlighed, proklamerede Pamela Anderson, da hun i december 2020 giftede sig med bodyguarden Dan Hayhurst.

Parret havde kun kendt hinanden i et par måneder, inden de besluttede sig for at forevige deres kærlighed, men nu er det allerede slut.

[[{"fid":"235505","view_mode":"default","type":"media","attributes":{"height":1410,"width":940,"class":"media-element file-default"}}]]Dermed er brystbomben blevet skilt seks gange – fra fem mænd – på 25 år. Først var der Tommy Lee, så musikeren Kid Rock, senere fulgte pokerspilleren Rick Salomon, som hun nåede både at blive skilt fra og gift med igen, før de igen blev skilt.

Så var der filmproducent Jon Peters, som hun var gift med i 12 dage, og nu er det altså slut med Dan Hayburst.

Sponsoreret indhold