Streaming28. april 2024

Neel Rønholts sommer i brudekjole: Gift gange to

I juni i fjor stod den 39-årige skuespiller Neel Rønholt brud – både på arbejdet og i privaten
Skuespiller Neel Rønholt, 39, er aktuel i den nye sæson af DR-serien ”Orkestret”.
Skuespiller Neel Rønholt, 39, er aktuel i den nye sæson af DR-serien ”Orkestret”.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Sådan er den lede chef i ”Orkestret” helt privat

Neel Rønholt nåede knap nok at tage kostumebrudekjolen af efter optagelserne til ”Orkestret”, før hun atter satte hvidt slør i håret og giftede sig igen.

For sidste sommer optog den 39-årige skuespiller DR-serien ”Orkestret”, hvor hun i rollen som Regitze bliver gift med Simon – spillet af Casper Phillipson.

Og også i virkeligheden stod Neel Rønholt brud.

På samme tid blev hun nemlig gift med sin store kærlighed gennem 16 år, skuespillerkollegaen Jens Sætter-Lassen.

– Det var så sjovt at stå til kostumeprøve og prøve brudekjole, da jeg lige havde været ude og prøve min egen. Og det var faktisk, fordi jeg havde slør i mit hår i ”Orkestret”, at jeg opdagede, det var pænt – og så fik jeg også det til mit eget bryllup, fortæller Neel Rønholt til SE og HØR.

Med grønne marker som bagtæppe blev skuespillerparret Jens Sætter-Lassen, 38, og Neel Rønholt gift i juni sidste år.
Med grønne marker som bagtæppe blev skuespillerparret Jens Sætter-Lassen, 38, og Neel Rønholt gift i juni sidste år.
 Privatfoto

Den store dag stod den 24. juni i fjor – og det var et vaskeægte drømmebryllup.

– Bryllupsdagen var, lige som jeg havde håbet på, at den ville være. Jeg var spændt på, om jeg kunne nyde det.

– For nu skulle vi endelig giftes, efter at have været forlovet og kærester i så lang tid, men det var, lige som jeg havde drømt om, siger Neel, som sagde ”ja” til sin Jens i idylliske omgivelser i en landlig kunsthal ved Nykøbing Sjælland.

På samme tid som Neel blev gift i virkeligheden, optog hun bryllupsscenerne til den nye sæson af ”Orkestret” sammen med Caspar Phillipson.
På samme tid som Neel blev gift i virkeligheden, optog hun bryllupsscenerne til den nye sæson af ”Orkestret” sammen med Caspar Phillipson.
 Foto: DR

– Vi var heldige med vejret, vi var ude på en mark – og det var så romantisk. Det var meget vigtigt for både Jens og jeg, at det skulle være en personlig fest.

– Der er ingen af os, der er særligt fine eller formelle, så vi sad ved nogle langborde, og der kom noget mad – og så dansede vi til et liveband, der kom og spillede. Der var også en isvogn – og vores børn var med, lyder det fra den nygifte skuespiller, som har døtrene Ellen på ni og Franka på seks år.

På en lyserød sky

Selv om Neel og Jens havde holdt sammen i tykt og tyndt i 16 år, da de blev smedet sammen, betød det alligevel noget ganske særligt, at de nu kan kalde sig ægtefolk.

– Jeg troede ikke, det ville gøre den store forskel, for vi har jo været sammen så mange år – og vi har to børn og et hus. Men der var et eller andet over at gøre det her, som kun handlede om ham og mig og ikke familielivet.

https://imgix.seoghoer.dk/20240426125137-f1d0e087-b242-4b41-a47c-2c32d00796c3/0816ca30-e1f6-4d9c-94d9-d1ce47d346a0.jpg

– Så i den første måned efter brylluppet svævede jeg rundt på en lyserød sky. Jeg elsker også, at han har vielsesring på.

– Det er noget, jeg slet ikke troede ville betyde så meget, fortæller Neel med et smil.

Trygge sexscener

I DR-dramakomedieserien ”Orkestret” er Caspar Phillipson, 53, og Neel Rønholt tilbage i rollerne som den selvoptagede Simon og advokaten Regitze, som havde en affære i første sæson og nu skal giftes.

– Vores første scene i sæson 1 var, at vi skulle have sex i en bil, siger Neel med et grin.

– Der er en intimkoordinator, der hjælper. Og Caspar er også et enormt roligt og tillidsvækkende menneske.

På virkelig mange punkter er han det modsatte af Simon. Enormt opmærksom og behagelig – og så bliver de ting trygge at være i, fortæller Neel.

Sponsoreret indhold