Streaming21. april 2024

Lise nyder Lisbet Dahl og døtre: Sådan er den lede chef i ”Orkestret” helt privat

Som travl småbørnsmor og skuespiller befinder Baastrup sig bedst i en bolig, der ligger i en trappeopgang
Skuespiller Lise Baastrup er netop fyldt 40 år.
Skuespiller Lise Baastrup er netop fyldt 40 år.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Bedstevennerne Rasmus Bruun og Frederik Cilius helt privat

Hjemme hos skuespiller Lise Baastrup er der fart på.

Døtrene Laura på fem og Elin på et år sørger for liv og glade dage i den lejlighed på Frederiksberg, som familien på fire bor i.

Sammen med husbonden Jacob Dahl har Lise skabt en skøn børnefamilie, som nu er komplet, og det er ikke planen, at den skal udvides med flere børn.

– Nu synes jeg, vi er nok i sådan en lejlighed, og vi er to voksne til to børn, og jeg er blevet 40 år, så jeg synes det er perfekt lige nu, fortæller Lise Baastrup.

https://imgix.seoghoer.dk/20240417143203-f89bb9e6-45c8-4f97-bda5-e377588c0805/349d13ff-50d9-4568-9d91-dfa2b5eb03c8.jpg

Hun og Jacob har flere gange overvejet at flytte i hus, men svaret på det spørgsmål er hver gang endt med et klart ”nej”. For parret har nemlig allerede et sommerhus.

– Så vi har fundet ud af, at vi ikke skal have to haver, lyder det fra Lise, som har nok i at passe én græsplæne og én hæk.

– Det er jo ikke engang en hobby – det er jo et fuldtidsjob at passe sådan en have. Så vi bliver i lejligheden, indtil vi synes, det bliver for trangt, og så ser vi, hvad vi gør. Måske en anden lejlighed, lyder det.

Lige for tiden toner Lise Baastrup frem på skærmen som den lede chef Gertrud i DR’s komediedramaserie ”Orkestret”.

– Det er sjovt at spille én, som folk synes er en dum skid. Men jeg synes, at hun i bund og grund er et godt menneske, siger Lise om sin rolle i ”Orkestret”, hvor hun bl.a. spiller over for Rasmus Bruun, 41.
– Det er sjovt at spille én, som folk synes er en dum skid. Men jeg synes, at hun i bund og grund er et godt menneske. Hun sørger for, der er plus på bundlinjen. Hun er sådan én, som skal være på en kunstnerisk arbejdsplads, for hvis hun ikke var der, ville budgetterne bare blive sprængt. Hun er modstykket til det kunstneriske hjerte, som er i symfoniorkestret, siger Lise om sin rolle i ”Orkestret”, hvor hun bl.a. spiller over for Rasmus Bruun, 41.
 Foto: Niels Buchholzer DFF

Derudover er hun også netop blevet færdig med optagelserne til dette års tv-julekalender ”Tidsrejsen 2”. Så skal hun være vært på Danish Beauty Awards i denne måned, og for at det ikke skal være løgn, har hun instrueret et pilotafsnit til en endnu hemmeligholdt tv-serie, som næsten er færdig.

Revydronningen Lisbet Dahl, 78, er Lises svigermor.
Revydronningen Lisbet Dahl, 78, er Lises svigermor. Det var også i Cirkusrevyen, at Jacob og Lise mødte hinanden. For dengang var hun skuespiller i revyen, og han var forestillingsleder. I dag slår ingen af de tre længere deres folder på Bakken, og Lisbet er i stedet rykket ind i Tivolirevyen.
 Foto: Martin Høien

Der er ikke mange huller i Lises kalender, men hun har dog haft tid til at fejre sin 40-års fødselsdag 20. marts.

– Jeg var i Zoologisk Have med Jacob og børnene, og om aftenen var Jacob og jeg ude at spise. Og så havde jeg inviteret familie og venner ud på restaurant med god mad og bobler en anden dag, fortæller Lise, som dog ikke vågnede med tømmermænd efter fejringen.

– Det var stille og roligt, for jeg vidste jo godt, at børnene ville vågne tidligt dagen efter, siger hun grinende.

Mere rolig anden gang

Som mor til to små piger sidder Lise ikke meget stille derhjemme.

– Der er gang i børnene på den gode måde. Elin på et år, hun løber nu også. Hun er en rigtig toer, der har kigget på storesøster, og nu skal hun også bare af sted, kommer det fra Lise med et smil, og hun fortæller forpustet videre:

– Jeg har droppet at løbe efter. De løber selv, og så løber de ind i ting, og så siger jeg ”op at stå” og så løber de videre. Jeg er mere rolig som andengangsmor. Det gælder også i forhold børnesygdomme, forklarer Lise, som ydermere er heldig med at hendes mand, Jacob, også har to store børn fra sit tidligere forhold.

Lise Baastrup er landet lykkeligt i familieliv på Frederiksberg med manden Jacob Dahl, 56.
Lise Baastrup er landet lykkeligt i familieliv på Frederiksberg med manden Jacob Dahl, 56.
 Foto: Hanne Juul

Velfortjent voksentid

Som småbørnsforældre sørger Lise og Jacob også for at have kvalitetstid med hinanden i hverdagen så ofte det kan lade sig gøre.

– Når børnene er puttet, så lader vi op på voksenkontoen. Så snakker vi eller ser en film.

–Det er i de par timer om aftenen, at man lige kan samle tankerne og vende verdenssituationen. En gang imellem får vi børnene passet, og så tager vi ud at spise, fortæller hun.

Sponsoreret indhold