Streaming22. maj 2023

"Mere voksen end Bjerrehuus" vender tilbage: Her er premieredatoen

Danmarks vel nok største spradebasse Oliver Bjerrehuus og hans søn Oscar deler ud af deres liv i seks nye afsnit, som snart har premiere
I seks spritnye afsnit får vi lov at komme med ind i privaten hos Oliver og Oscar Bjerrehuus.
I seks spritnye afsnit får vi lov at komme med ind i privaten hos Oliver og Oscar Bjerrehuus.
 Foto: DR

Det er aldrig kedeligt at være fluen på væggen i Oliver og Oscar Bjerrehuus’ liv.

I to sæsoner har seerne kunnet følge med i de to mænds liv i DR-serien ”Mere voksen end Bjerrehuus”, hvor Oscar i første sæson var mere voksen end sin far, mens rollerne blev byttet om i anden sæson.

Med rund hånd har far og søn delt ud af privatlivet med chokerende historier som dengang Oliver brændemærkede sin søn på balden under en drukleg.

Intime detaljer om deres fælles sexliv, fristes man til at kalde det, har de heller ikke været for private til at dele. For de er ikke bare far og søn, men også hulbrødre, afslørede de i forrige sæson. De har med andre ord haft sex med den samme kvinde.

Nu er der imidlertid udsigt til endnu mere gak og løjer fra familien Bjerrehuus. På Instagram afslører DR, at der kommer en tredje sæson.

- Bjerrehuus x 2 er blevet endnu mere voksne, lyder det i opslaget.

Den 26. maj blænder statsradiofonien således op for endnu en sæson af ”Mere voksen end Bjerrehuus”.

Oliver ser i hvert fald ud til at fortsætte sin mere modne stil fra anden sæson. Han er faldet helt til ro med sin 25 år yngre kæreste Sofie Amalie Elkjær.

Så meget, at han, til trods for, at han allerede er far til fire børn, drømmer om også at få et par stykker med sin unge kæreste.

Om Oscar også er blevet mere voksen, vil vise sig, når programmet får premiere den 26. maj.

Sponsoreret indhold