Streaming13. april 2023

Kravis’ stangstive Vegas-bryllup: Sagde det forkerte navn

Det er ikke helt nemt at holde styr på Kardashian-klanen, og det gik da også helt galt, da Kourtney og Travis Barker blev gift i syndens by
Kourtney Kardashian og Travis Barker til Oscar-uddelingen i 2022.
Kourtney Kardashian og Travis Barker var spritstive, da de første gang sagde ja til at leve sammen i medgang og modgang.
 (Foto: MEGA)

I efteråret 2021 faldt Travis Barker på knæ ved et romantisk frieri. Det var umådeligt svært for det ovenud forelskede par at vente på den store dag, og de tog da også forskud på glæderne og giftede sig impulsivt i Las Vegas i april sidste år.

Lige efter Grammy Awards, som blev afholdt i spillebyen, satte de således kursen mod The Little White Chapel for at blive mr og mrs Barker.

Nu er dagen endelig kommet, hvor vi seere endelig kan komme med til parrets i alt tre bryllupper: det første i Las Vegas, siden i Santa Barbara og sidst men bestemt ikke mindst i Italien.

Det sker i særafsnittet ”’Til death do us part” af familiens realityshow på Disney+, som har premiere i dag, torsdag.

Kourtney Kardashian og Travis Barker blev senest gift til et storslået bryllup i Italien.
Kourtney Kardashian og Travis Barker blev senest gift til et storslået bryllup i Italien.
 (Foto: Instagram/Kourtney Kardashian)

Vi starter fra begyndelsen i limousinen på vej til kapellet, hvor humøret er lige så højt som promillen. Kourtney har tydelige problemer med at balancere på stiletterne, da hun bliver fulgt til alters af Elvis, som naturligvis også forestår vielsen.

De vaklende ben forsvinder helt under hende, da Elvis spørger Travis, om han vil gifte sig med Khloé,

- Jeg græder af grin. Vent, vent, vent! Vi bliver nødt til at FaceTime Khloé, griner Kourtney, mens hun ruller rundt på gulvet af grin med sin brudebuket i den ene hånd og Travis i den anden.

Hun kommer på benene igen og vielsen bliver gennemført.

- Las Vegas var magisk, siger Kourtney efterfølgende om det animerede bryllup, mens Travis stemmer i.

- Det var vores rockstjernebryllup, hvor min baby slog sig løs.

Et Las Vegas-bryllup skal legaliseres for at være gyldigt, og det gav parret anledning til at blive gift igen. Ved en lille hyggelig ceremoni i Santa Barbara, hvor Kourtney iført lårkort brudekjole og slør og Travis underskriver de juridiske papirer, der gør dem til rette ægtefolk.

Kourtney Kardashian og Travis Barker
Kourtney Kardashian og Travis Barker i ét af de mange bryllupslooks, de nåede at vise frem i løbet af den solrige weekend.
 Foto: Instagram

En normalt lettere usentimental og uromantisk praktikalitet, som parret naturligvis satte deres helt eget præg på ved at fremsige bryllupsløfter for hinanden med Kourtneys mormor MJ og Travis' far Randy som eneste vidner.

Det nygifte par kørte derfra i en åben Cadillac med dåser dinglende efter sig og et ”Nygifte”-skilt på kofangeren, inden de satte kursen mod tredje og sidste bryllup i Portofino i Italien.

"'Til Death Do Us Part" kan streames på Disney+

Sponsoreret indhold