Kendte5. april 2022

Kourtney Kardashian og Travis Barker er blevet gift

Det celebre par Kourtney Kardashian og Travis Barker har givet hinanden ringe på fingere i Las Vegas efter Grammy Awards.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De dukkede op på den røde løber til Grammy Awards, og nu hvor de alligevel var i Las Vegas, kunne de lige så godt løbe et ekstra svinkeærinde.

Derfor er de to nu blevet gift, skriver TMZ.

I oktober 2021 blev parret forlovet, efter de startede med at date hinanden i begyndelsen af året. Men nu kunne de ikke vente mere og er derfor blevet gift.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega786632_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Parret har datet siden starten af 2021, og nu er da altså blevet gift. Foto: MEGA

Viet af Elvis

Ifølge kilder gik de ind i et kapel i Las Vegas klokken 1.30 om natten, kun få timer efter de var blevet fotograferet på den røde løber. De havde selv både fotograf og sikkerhedsfolk med til brylluppet.

Derudover skulle det efter sigende være en Elvis-imitator, der skulle erklære dem mand og kone, inden de fik deres vielsesattest, som de viste til kapellets ejer, der også var et af vidnerne.

Selv om de har gået med ægteskabet i hemmelighed, fortæller kilder tæt på parret, at Elvis-ceremonien i Las Vegas ikke bliver den eneste fejring af deres kærlighed. Der vil komme flere fejringer af de to med pomp og pragt.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega844480_046.jpg
 Foto: MEGA

Billedet her er formodentlig et af de sidste billeder taget af parret, før de blev mand og kone. Efter Grammy Awards tog de tog nemlig til et kapel i Las Vegas og blev gift. Foto: MEGA

Tredje gang

Det er Kardashian-søsterens første bryllup, der aldrig fik sagt ja til Scott Disick, selv om de to har tre børn sammen.

Til gengæld er det tredje gang, Travis Barker siger ”Til døden os skiller”. Først var han gift i ni måneder med ekskonen Melissa Kennedy i 2002.

Og i 2004 indgik han i et ægteskab med realitystjernen og modellen Shanna Moakler, der nu er gravid med en anden realitystjerne.

Sponsoreret indhold