Streaming1. maj 2023

“Kærlighed hvor kragerne vender”- Andreas om Mads: Vi var papbrødre

Andreas’ far og Mads’ mor var kærester for år tilbage. Derfor kendte de to fyre allerede hinanden inden tv-optagelserne
Andreas Sørensen
Andreas Sørensen, 28, foran sin landejendom i nærheden af vestsjællandske Høng.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Emilie fra ”Kærlighed, hvor kragerne vender”: Her har du set hende før

Smilet bredte sig på 28-årige Andreas Sørensens læber, da han så de tre andre gutter, der også skulle lede efter kærligheden i TV 2’s “Kærlighed hvor kragerne vender”.

Andreas kendte nemlig udmærket en af de andre deltagere, Mads Kofod Lundgaard, 26, i forvejen.

– Min far og hans mor har været kærester for mange år siden. Så han er min tidligere papbror, fortæller Andreas, da SE og HØR besøger ham i hjemmet ved vestsjællandske Høng.

Andreas Sørensen og Mads Kofod Lundgaard
“Kærlighed hvor kragerne vender”-fyrene Andreas og Mads Kofod Lundgaard, 26, har engang været papbrødre.
 Foto: TV 2/Sune Harmsen

Det er omkring 15 år siden, at Andreas’ far og Mads’ mor dannede par i to år.

– Jeg morede mig noget, da jeg så ham. Da vi var til casting, tænkte jeg: “Ham har jeg da i hvert fald set før”, kommer det med et grin fra Andreas, som fortæller, at Mads også syntes, “det var meget festligt”.

Har holdt kontakten

Da forældrene i sin tid gik fra hinanden, mistede Andreas og Mads så småt kontakten til hinanden – men de to fyre stødte indimellem på hinanden, når de var i byen.

5 hurtige

Yndlingsmusik: – 80’er-rock – Dire Straits og Rolling Stones.

Tv-program: – “Kærlighed hvor kragerne vender” sæson 4.

Livret: – Ristet hotdog.

Last: – Øl og smøger.

Feriedestination: – Edinburgh.

Efter de begge har medvirket i programmet, har de dog holdt kontakten til hinanden, og de ses også stadig med de andre fyre fra programmet.

– Jeg har lige været ude at bowle med dem sidste weekend. Vi ses en gang imellem, heldigvis. Der var én, der ikke kunne komme med, så vi var tre, fortæller Andreas om bowlingturen, som fandt sted i Slagelse.

En rigtig handyman

Andreas er selv vokset op 10 kilometer fra den landejendom, han i dag bor på. Den købte han i 2015, og han har sat den fuldstændig i stand.

– Jeg har revet al gulvet op, har lagt gulvvarme i, isoleret vægge, malet og lavet nye lofter. Alt er egentlig nyt – undtaget køkkenet, siger Andreas, som er en vaskeægte handyman.

Han er uddannet mekaniker, men arbejder i dag som projektleder hos en fiberteknikvirksomhed.

Andreas Sørensen
Andreas er uddannet mekaniker, men skiftede siden spor til at bygge køle- og frostrum. I dag arbejder han som projektleder hos en fiberteknikvirksomhed.
 Foto: Martin Høien

I sin fritid er han en aktiv herre, som dyrker både paddletennis, badminton og mountainbike.

– Det meste af mit arbejde er på kontoret, så det er mest for at holde mig i gang med et eller andet, siger Andreas, som med egne ord har “krudt i røven”.

Vil stifte familie

Det var ikke ham selv, som meldte sig til “Kærlighed hvor kragerne vender”.

– De søgte deltagere på Facebook, og det blev jeg tagget i af en del kammerater – og jeg afslog gang på gang, siger han og fortsætter:

– Men så var der en af tilrettelæggerne, der skrev til mig, om det ikke var noget, jeg ville være med i. Jeg tænkte, at det værste, der kunne ske, jo bare var, at det gik galt, husker Andreas, som derfor alligevel sprang ud i datingprogrammet.

Andreas Sørensen
– Folk bliver hurtigt lidt skræmt, når man siger, man kommer fra landet. Der er så mange, der er vant til at bo i en lejlighed i byerne – og så er det her jo det stik modsatte, siger han.
 Foto: Martin Høien

Det har for ham været “noget overvældende” at skulle date så mange kvinder på en gang.

– Det er ikke lige hverdagskost, siger Andreas, som havde været single i to-tre år, før han kom med i programmet.

Han lægger ikke skjul på, at han med sin deltagelse håber at finde kvinden, der med tiden kan flytte ind hos ham – for i længden kan det godt blive lidt kedeligt helt alene ude på landet.

Jeg vil gerne have kone og børn. To-tre stykker. Ikke mere i hvert fald, lyder det med et smil fra Andreas om drømmene for fremtiden.

Andreas Sørensen
Andreas nyder at bo på landet. – Der plejer at stå 10 rådyr ude på marken næsten hver dag, lyder det begejstret. – Og så får man meget for pengene her sammenlignet med i byerne.
 Foto: Martin Høien

Sponsoreret indhold