Reality28. marts 2023

Andreas fra "Kærlighed hvor kragerne vender": Jeg hader ikke børn

Kvinderne var efter Andreas til spørgerunden, efter han sagde, han ikke ville date en mor. Nu forklarer han sig
Andreas sætter nu ord på hele situationen omkring børnespørgsmålet. 
Andreas sætter nu ord på hele situationen omkring børnespørgsmålet.
 Foto: BLU/TV 2

Der var drama til morgenbordet i aftenens afsnit af “Kærlighed hvor kragerne vender”. Efter gårsdagens speeddates er det tid til at spise morgenmad, hvor kvinder selv vælger, hvilken af de fire ungkarle se sætter sig ved.

Mie har taget sin datter Vigga med til Vestsjælland, hvor hun sammen med 21 andre kvinder prøver at finde kærligheden. Og hun vælger i første omgang at sætte sig ved Andreas’ bord med sin lille datter, selv om han til daten dagen før havde fortalt, at han ikke var meget for at date en kvinde med et barn.

Stemningen blev en smule akavet, da Mie satte sig ved Andreas' bord. 
Stemningen blev en smule akavet, da Mie satte sig ved Andreas' bord.
 Foto: BLU/TV 2

Efter han igen fortæller, at han ikke leder efter kærligheden med en mor, vælger Mie at flytte sig over til Krestens bord, hvor både hende og datteren er velkomne.

Da der senere i afsnittet er en spørgerunde, får Andreas det anonyme og meget bramfrie spørgsmål “Andreas, hvorfor hader du børn?“.

– Det var da lidt specielt og en smule grænseoverskridende, at spørgsmålet går lige til stålet. Det havde jeg ikke set komme, så man skal da lige overveje, hvad man svarer.

Men når der bliver spurgt ind til, hvorvidt den unge singlefyr hader børn, er svaret klart, det gør han bestemt ikke.

– Alle mine kammerater har små børn, og jeg drømmer også om at få mine egne børn en dag, men det er en stor mundfuld lige nu.

Kresten har ikke noget problem med, at Mie er mor til lille Vigga. 
Kresten har ikke noget problem med, at Mie er mor til lille Vigga.
 Foto: BLU/TV 2

Dog fortæller Andreas, at selv om Mie i programmet proklamerer, at hun ikke har mere at snakke med ham om og i stedet sætter sig ved Krestens bord, så var der ingen sure miner mellem de to.

– Det var slet ikke noget problem. Vi snakkede sammen som andre snakkede, når alle var samlet. Der var ingen af os, der tog det særlig tungt.

Du kan se Andreas og de andre ungkarle jagte kærligheden hver tirsdag klokken 20 på Tv 2, eller lige når du vil på Tv 2 Play.

Sponsoreret indhold