Streaming22. november 2022

Imponerende gæsteliste: Casper Christensen får besøg af prominente navne i ny tv-serie

Komikeren prøver i selskab med Mikael Bertelsen kræfter med et nyt dokumentarisk interview-eksperiment. Duoen afslører eksperimentets første fem prøvekaniner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Casper Christensen og Mikael Bertelsen giver en forsmag på, hvad der venter i deres nye serie "All Exclusive".
 Video: Viaplay

I august kom det frem, at ”Klovn”-komiker Casper Christensen er gået sammen med ”Den 11. time”-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie.

I en pressemeddelelse afslører makkerparret nu, at vi kan se frem til alternative interviews med store danske navne som Thomas Helmig, Iben Hjejle, Sofie Linde, Helle Thorning og Medina, når deres nye serie ”All Exclusive” får premiere.

- Casper Christensen har selv håndplukket sine gæster. Det er deres samtaler og oplevelser sammen i et døgn, der gør, at seerne får et nyt blik på, ikke bare gæsterne, men også på Casper Christensen. Hverken Casper eller Mikael spiller en rolle. De er sig selv – med et fælles mål om at udfordre og genopfinde genren, på deres helt egen måde, står der i pressemeddelelsen.

"All Exclusive" adskiller sig fra andre programmer ved, at intet er planlagt, så alt kan ske, når en gæst tjekker ind på et hotel og i et døgn er i uforstyrret selskab med Casper Christensen og Mikael Bertelsen.

Det fremgår desuden af pressemeddelelsen, at Casper Christensen er programmets vært, mens Mikael Bertelsen trækker i trådene i kulisserne som stemmen i Caspers øre.

I hvert program tjekker en gæst ind på et spetakulært sted sammen med Casper og Mikael i 24 timer - de første fire programmer er optaget på nordkysten i Portugal. "All Exclusive" får premiere på Viaplay 7. december.
I hvert program tjekker en gæst ind på et spetakulært sted sammen med Casper og Mikael i 24 timer - de første fire programmer er optaget på nordkysten i Portugal. "All Exclusive" får premiere på Viaplay 7. december.
 Foto: Viaplay

Emnerne kredser om livets store spørgsmål og udfordringer, hvor komikeren bringer sig selv i sine erfaringer i spil.

Seerne kan derfor se frem til samtaler om tro, misbrug, venskab, berømmelse, grådighed, ambitioner, succes, svigt, forældreskab.

Den vågne læser vil på nuværende tidspunkt have studset over, at Caspers eks Iben Hjejle er blandt gæsterne. Mon ikke der er lagt i ovnen til en spændende snak mellem det tidligere hotteste par i dansk showbizz.

- Casper Christensen deler ud af sig selv og stiller de spørgsmål, vi andre sidder og har lyst til at stille, og dem vi ikke vidste, vi ville have svarene på. I nogle situationer har han måske noget i klemme, et uafsluttet regnskab, der skal sones. Andre gange søger han at komme helt ind under huden på sin gæst og finde ind til sårbarheden, lyder det i pressemeddelelsen.

Du kan se traileren til ”All Exclusive”, som har premiere på Viaplay fra den 7. december, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold