Kendte17. november 2022

Casper Christensen afslører: Kollega faldt død om på arbejdsrejse

Det var en voldsom oplevelse, da en fra filmholdet faldt om under et restaurantbesøg i Cannes, fortæller komiker Casper Christensen
Komiker Casper Christensen, 54, fortæller om en voldsom episode, hvor en af hans medarbejdere faldt død om. 
Komiker Casper Christensen, 54, fortæller om en voldsom episode, hvor en af hans medarbejdere faldt død om.
 Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

- Jeg har faktisk oplevet noget meget ubehageligt, indleder Casper Christensen episoden, som han omtaler i det seneste afsnit af sin og Frank Hvams podcast ”Casper ringer til Frank”.

Komikeren har sammen med Mikael Bertelsen været på optagelser i Frankrig. Og det var her den voldsomme oplevelse udspillede sig.

Casper, Mikael og filmholdet, bestående af seks andre, var efter endt arbejde taget på restaurant på en fiskerestaurant i Cannes.

- Så sidder vi otte mennesker og spiser og lige pludselig, så er der en af mine medarbejdere, der falder om. Ind over bordet, lyder det fra den 54-årige komiker.

Casper sidder over for vedkommende og kan ikke komme ud fra sin plads, men fortæller, at der er en masse andre – blandt andre Mikael Bertelsen, som kommer den unge mand til undsætning.

- Han er fuldstændig væk. Der er ingen puls, der er ingen åndedræt, vi kan ikke høre hjertet, beretter han.

De andre i selskabet får ringet efter en ambulance og begynder at give hjertemassage.

- De er der i løbet af fire-fem minutter. Og efter et minuts tid, der kommer han tilbage. Det er så uhyggeligt at opleve. Det er en ung mand, under 30, siger Casper tydeligt chokeret.

De har aldrig fået svar på, hvad der skete, men det endte gudskelov godt.

- Men det, der er så vildt er, at han kommer til sig selv, selvfølgelig meget desorienteret. Han bliver sendt afsted til hospitalet, men næste dag er han fuldstændig frisk. Som om ingenting er hændt.

Reagerede med ro

Da Frank spørger sin kompagnon, hvordan han reagerede under episoden, fortæller Casper, at han blev siddende på sin plads. Fuldstændig rolig sad han og kiggede, mens de andre arbejdede på at få liv i den unge mand.

- Med vanlig sikkerhed rykker jeg mig ikke ud af stedet, siger Casper.

Og det er åbenbart ikke usædvanligt for ham at reagere på den måde i tilspidsede situationer. Komikeren kommer med to eksempler fra tidligere, hvor han også har undladt at komme en nødstedt til undsætning.

- Der var engang en mand, der var ved at drukne, der hoppede jeg ikke i vandet, og en mand, der næsten døde, der sad ved siden af mig på et fly, og der fik jeg heller ikke reageret. Det er helt vildt. Jeg sidder bare helt stille, fortæller han.

Casper har besluttet, at han vil sin passive reaktion til livs. Komikeren har derfor i sinde at tage et førstehjælpskursus, så han en anden gang kan gøre en forskel i en lignende nødssituation.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Mikael Bertelsen og Casper Christensen. Mikael Bertelsen ønsker ikke at gå i detaljer om episoden, men skriver i en sms:

- Det var en voldsom oplevelse, men det endte jo godt.

Casper er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold