Streaming 22. juni

Historien er langt fra slut: Nu kommer ”Peaky Blinders”-filmen

Den populære serie ”Peaky Blinders” har netop kørt sin sidste sæson, men fortællingen om Thomas Shelby er langt fra forbi
"Peaky Blinders"

Thomas Shelby vender tilbage - men det bliver på det store lærred.

Foto: Netflix

Nok er den sjette og sidste sæson af successerien ”Peaky Blinders” kommet på Netflix, men vi bliver ingenlunde snydt for slutningen af historien om Thomas Shelby.

Den rammer nemlig det store lærred engang i fremtiden. Det afslørede manden bag successerien Steven Knight allerede sidste år.

- Covid har ændret vores planer. Men jeg kan fortælle, at det hele tiden har været min plan, at ”Peaky Blinders” skulle slutte med en film, og det er det, der kommer til at ske, fortalte Steven Knight dengang til Deadline.

 

2018 forlød det ellers, at ”Peaky Blinders” ville slutte efter en syvende sæson.

Ifølge the Esquire begynder optagelserne først næste år, og Peaky-fans kan derfor først forvente at se det færdige resultat i 2024 eller endda først i 2025.

Der er endnu ikke sluppet særlig mange informationer ud om den kommende film, men Steven Knight har nærmest bekræftet, at Cillian Murphy vender tilbage i rollen som den plagede Tommy Shelby, mens Paul Anderson også er at finde på rollelisten som den temperamentsfulde storebror Arthur Shelby.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Digital Spy spurgte manuskriptforfatteren, om de to vendte retur til ”Peaky Blinders”-universet, var svaret lettere kryptisk.

- Det er umuligt at sige endnu. Men filmen , ja. Der er så mange mennesker, så mange gode skuespillere, som vi allerede er i forhandlinger med til filmen, og hvad der derefter følger, sagde han og fortsatte:

- Vi vil forsøge at blive ved med at overraske folk og give nye talenter muligheden. For det er alt sammen derude. Det, vi gør, er, at vi finder virkelig dygtige skuespillere fra arbejderklassen og fortæller dens historie, fortalte han.

 

Fans må således væbne sig med tålmodighed, for der går lang tid, før filmen om gangsterfamilien fra Birmingham får premiere.

Sponsoreret indhold