Hollywood14. maj 2018

Bekræftet: "Peaky Blinders" slutter efter sæson syv

TV-serien "Peaky Blinders" kommer til at blive i alt syv sæsoner lang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peakyblinders_nr0_top2-759x397.jpg
 Foto: All Over Press

Tidligere på måneden blev det slået fast, at TV-serien "Peaky Blinders" får både en sjette og syvende sæson.

Nu bekræfter skaberen af serien, Steven Knight, at den syvende også bliver den sidste sæson af "Peaky Blinders".

- Min ambition er at gøre det til en historie om en familie mellem to krige, så jeg har altid gerne ville have, at det sluttede med den første luftsirene hyler i Birmingham i 1939, fortalte Knight til Digital Spy da han i går aftes gik på den røde løber til BAFTA TV Awards i London.

Det sidste afsnit af fjerde sæson blev vist i december, og der kommer altså både en femte, sjette og syvende sæson.

- Der kommer til at være tre sæsoner mere (før tidspunktet i 1939 nås, red.), tilføjer Steven Knight.

Fans af TV-serien om Tommy Shelby og hans familie kan dog måske se frem til, at TV-serien bliver til en film, afslører Steven Knight.

- Vi få henvendelser om at gøre alle mulige slags ting - en ballet, en musical... og filmen ville være fantastisk, fortalte Steven Knight på den røde løber til BAFTA TV Awards.

- Jeg ville ikke have lyst til at gøre det helt til sidst, men måske mellem to sæsoner.

Til aftenens prisuddeling overraskede "Peaky Blinders" og tog "Best Drama"-prisen foran favoritter som "The Crown" og "Line of Duty".

Sæson fem af "Peaky Blinders" forventes at have premiere i 2019, så fans af serien har stadig mange år til gode med gangster-hittet.

"Peaky Blinders" er en britisk TV-serie, der er løseligt baseret på historien om den kriminelle bande Peaky Blinders fra Birmingham i England. Seriens handling foregår i tiden efter 1. verdenskrig. Seriens hovedrolle spilles af Cillian Murphy, der spiller lederen af banden Peaky Blinders, Thomas Shelby. Første sæson havde premiere på BBC Two den 13. september 2013 og indeholdt seks episoder. Anden sæson havde premiere den 2. oktober 2014 og indeholdt ligeledes seks episoder. Tredje sæson havde premiere den 5. maj 2016. Den amerikanske streamingtjeneste Netflix viser ligeledes serien.

Sponsoreret indhold