Streaming25. august 2023

Her er deltagerne i ”Gift ved første blik”: Springer bryllupsnatten over

Torsdag den 24. august er det igen tid til at læne sig tilbage i sofaen og følge med, når 10 modige singler jagter kærligheden på DR

Her er deltagerne

LÆS OGSÅ: Hvor er det ældre par i "Gift ved første blik"? Her er DR's svar

I år er det tre helt nye eksperter, der står bag matchning og parterapi. Det betyder, at denne niende sæson er den første uden Gert Martin Hald.

Den første nye ekspert, Eivind Johansen, har en særlig rolle i castingprocessen. Han er nemlig en af landets førende eksperter i matchmetoden NEO-PI-3, som man som noget nyt i år har brugt for at sætte parrene sammen.

Deltagerne bliver også matchet ud fra samtaler og hjemmebesøg af Trine Hjorth Bønnerup, der både er psykolog med speciale i parterapi og også underviser i kommunikation og – meget relevant for ægtepar – konflikthåndtering.

Ifølge DR fokuserer hun også på de medvirkendes blinde vinkler hos sig selv.

Den sidste ekspert er Sarah Holst Kjær, som er etnolog med speciale i parforhold.

Hun har forsket i kærlighed og matcher ud fra kulturelle koder. I programmet har hun analyseret og undersøgt sig frem til hvor høj en grad af "ægteskabskvalitet" parrene har.

Men fornyelsen stopper ikke der. Der er også pillet ved forløbet efter det store ”JA”: Ingen af parrene skal sove sammen på bryllupsnatten.

– Der er ikke noget, vi hellere vil, end at det skal lykkes for vores par. Derfor har vi i den kommende sæson valgt at lave flere ændringer med ønsket om at skabe de bedste betingelser og det bedste potentiale for kærligheden, lyder det fra programchef Anne Garlichs.

Mød alle de nye deltagere i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold