Streaming12. april 2023

Her er datoen: Snart vender Christiane Schaumburg-Müller tilbage på skærmen

Nygifte Christiane Schaumburg-Müller Åxman er snart aktuel i programmet “The Journey – 15 dage i Nepal” på Viaplay
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Om ganske få uger er der premiere på Viaplay-programmet "The Journey – 15 dage i Nepal”.
 Video: Viaplay Group

Det er ikke længere den garvede “Vild med dans”-vært Christiane Schaumburg-Müller, der byder danskerne velkommen til hele Danmarks dansegulv.

Til gengæld er det Christiane, der sammen med Anders Lund Madsen, Stig Tøfting, Søs Egelind, Josephine Højbjerg og Dulfi Al-Jabouri rejser til Nepals frodige jungle langs smukke floder på vaskeægte vandretur i det kommende Viaplay-program “The Journey – 15 dage i Nepal”.

Og nu afslører Viaplay premieredatoen for programmet.

Den 8. maj starter eventyret for de seks kendisser, der således alle er draget til Nepal med hver deres individuelle formål, hvor der undervejs vil være mulighed for at reflektere, opnå ny selvindsigt og knytte særlige bånd, efterhånden som ekspeditionen skrider frem, lyder der fra Viaplay i en pressemeddelelse.

Christiane Schaumburg-Müller Åxman takkede i første omgang nej til at være en del af programmet.
Christiane Schaumburg-Müller Åxman takkede i første omgang nej til at være en del af programmet.
 Foto: Birger Storm

Takkede nej

Da tilbuddet om at rejse til Nepal havnede i indbakken hos Christiane Schaumburg-Müller takkede hun i første omgang nej, afslørede den garvede vært, da Viaplay Group, der selvsagt står bag det kommende program, for få måneder siden bød indenfor til en præsentation af forårets film og serier hos streaminggiganten.

Den nu tidligere "Vild med dans"-vært havde kort forinden på tragisk vis mistet sit ufødte barn:

– Det er en sorg at gå igennem, og alles sorg er personlig. Og den sorg vil altid ligge latent i mig, forklarede Christiane Schaumburg-Müller om tabet af sit barn til SE og HØR i begyndelsen af februar og uddybede, at hun efterfølgende så programmet som en mulighed for refleksion – og derfor ombestemte sig og takkede ja til tilbuddet.

“The Journey – 15 dage i Nepal” får premiere på Viaplay den 8. maj, hvor de to første ud af i alt otte afsnit offentliggøres.

Se også traileren for programmet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold