Streaming7. oktober 2022

Hemmelige optagelser med Jeffrey Dahmer vil give dig mareridt

En ny Netflix-dokumentar byder på aldrig hørte interviewoptagelser med den uhyggelige seriemorder Jeffrey Dahmer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Ny dokumentarserie i tre dele om seriemorderen Jeffrey Dahmer.
 Video: Netflix

LÆS OGSÅ: Her er hele historien om Jeffrey Dahmer

Er du en af dem, der på rekordtid har fået binget dig godt og grundigt gennem den hyperpopulære serie "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" på Netflix?

Så er der gode nyheder, for Jeffrey Dahmer-feberen vil tilsyneladende ingen ende få.

Fredag er Netflix nemlig klar med endnu en serie om den infamøse seriemorder fra slut 80'erne og start 90'erne.

Denne gang er det i form af en dokumentarserie i tre dele, som dykker ned i den skræmmende fortælling om en af vor tids allerværste seriemordere.

Ny dokumentarserie i tre dele om seriemorderen Jeffrey Dahmer. 
Ny dokumentarserie i tre dele om seriemorderen Jeffrey Dahmer.
 Foto: Netflix

Og jo, også i denne Jeffrey Dahmer-omgang er der de efterhånden ret så velkendte dramatiseringer med i dokuserien. Det går dog på ingen måde ude over det faktuelle materiale, der byder på en ny, skræmmende indsigt i morderens univers.

"The Jeffrey Dahmer Tapes" består nemlig af en række aldrig før hørte optagelser, som blev foretaget af Dahmers forsvarsadvokat, Wendy Patrickus, fra han blev arresteret i juli 1991 til kort tid før retssagen i 1992.

Hun fortæller blandt andet, at mødet med seriemorderen fik hende til at føle sig som Clarice Starling, der møder Hannibal Lecter i "Silence of the Lambs".

Jeffrey Dahmer nåede at dræbe 17 drenge og unge mænd, inden han blev anholdt, og serien forsøger at grave sig ned i svaret på, hvad der fik Dahmer til at begå de uhyggelige drab.

Jeffrey Dahmer nåede at myrde 17 drenge og unge mænd. 
Jeffrey Dahmer nåede at myrde 17 drenge og unge mænd.
 Foto: Eugene Garcia/AFP/Ritzau Scanpix

- Ikke nemt at tale om

Som barn var Dahmer meget betaget af døde dyr, og som teenager drak han tungt. Han var et ensomt menneske, der fantaserede om at være sammen med mænd, han kunne kontrollere både seksuelt og psykisk.

Den fantasi blev første gang gjort til virkelighed i 1978, da han dræbte en 18-årig blaffer ved navn Stephen Hicks, som han efter drabet parterede og begravede ligdelene i sin baghave.

Hvad satte gang i det hele? Jeg ville ønske, jeg kunne give dig et direkte svar på det.

Jeffrey Dahmer i Netflix-dokumentaren "Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes". 

- Det er ikke nemt at tale om. Det er noget, jeg har haft begravet inde i mig selv i så mange år, og ja, det er som at prøve at trække en to tons sten ud af en brønd, siger Dahmer i dokumentarserien

"The Jeffrey Dahmer Tapes" er fyldt med gamle hjemmevideoer, familiefotos, billeder fra de forfærdelige gerningssteder og klip fra et utal af nyhedsindslag og i et samspil med de grusomme lydoptagelser, kommer vi så tæt på Dahmer, som det overhovedet kan lade sig gøre.

Serien er den tredje af slagsen fra instruktøren Joe Berlinger, der tidligere har lavet "Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes" og "Conversations With A Killer: The John Wayne Gacy Tapes".

"Conversations With A Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes" har premiere den 7. oktober på Netflix.

Se traileren til "Conversations With A Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold