Streaming25. oktober 2022

Første kig på "Succession" sæson fire: Der er krig i Roy-familien

Nu har vi langt om længe fået første trailer til den kommende sæson af hitserien "Succession"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se den første teasertrailer til fjerde sæson af "Succession".
 Video: HBO Max

Den prisvindende dramaserie "Succession" er snart tilbage!

Eller.. Snart og snart.. Vi skal fortsat vente mindst et halvt år, men nu er der i det mindste landet lidt, der kan hjælpe os med at komme bedre igennem den lange vinter.

En ny teasertrailer til den kommende sæson fire afslører nemlig, at forholdet mellem Logan Roy og resten af Roy-familien bestemt ikke er blevet bedre, siden han mere eller mindre tog røven på sine børn i slutningen af sidste sæson.

- Jeg er 30 meter høj. De her mennesker er pygmæer, siger Logan Roy, der spilles af Brian Cox.

Logan Roy (Brian Cox) i fjerde sæson af "Succession".
Logan Roy (Brian Cox) i fjerde sæson af "Succession".
 Foto: HBO Max
"Succession" vender tilbage i 2023.
"Succession" vender tilbage i 2023.
 Foto: HBO Max

I traileren, der havde premiere forud for sæsonafslutningen på "House of the Dragon" søndag aften, viser også, at en ny "rebelsk alliance" har samlet sig i form af Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) og Roman (Kieran Culkin) i deres forsøg på at vælte deres magtfulde far.

Salget af familievirksomheden Waystar Royco til den teknologiske visionære Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) rykker nemlig tættere på.

Og udsigten til salget fremkalder splittelse i familien og naturligvis eksistentiel angst. For hvordan vil Roy-familiens liv se ud, hvis salget rent faktisk går igennem?

Optaget i Norge

Tidligere på måneden kunne Variety afsløre, at dele af den kommende sæson er blevet filmet i Norge.

Mon familien Roy skal holde møde i Juvel Landscape Hotels vilde konferencerum?
Mon familien Roy skal holde møde i Juvel Landscape Hotels vilde konferencerum?
 Foto: Juvet Landscape Hotel
Juvet Landscape Hotel i Norge er tidligere blevet brugt i forbindelse med optagelserne til filmen "Ex Machina" med Oscar Isaac (th.) og Domhall Gleeson. Snart kan landskabshotellet opleves i fjerde sæson af "Succession". 
Juvet Landscape Hotel i Norge er tidligere blevet brugt i forbindelse med optagelserne til filmen "Ex Machina" med Oscar Isaac (th.) og Domhall Gleeson. Snart kan landskabshotellet opleves i fjerde sæson af "Succession".
 Foto: A24 Films

Det betyder, at vi blandt andet kan se frem til at opleve Atlanterhavsvejen, Romsdalsgondolen og det fantastiske Juvet Landscape Hotel.

Sidstnævnte er tidligere blevet brugt som baggrundskulisse i sci-fi-filmen "Ex Machina" med Alicia Vikander og Oscar Isaac i hovedrollerne.

- Norge er en fantastisk, naturlig ramme. Det virkede umiddelbart som et perfekt sted for en familiesammenkomst i serien, lyder det fra seriens producer, Scott Ferguson.

- Vi nærstuderede forskellige lande, men vi indså, at Norge bare havde det her enestående landskab - det findes ingen andre steder i verden.

"Succession" sæson fire forventes at have premiere på HBO Max i løbet af foråret 2023.

Se teasertraileren til "Succession" sæson fire øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold