Kendte17. januar 2022

"Succession"-stjerne sviner Johnny Depp: Han er talentløs

Brian Cox er en kæmpe nej-hat, og så kan han ikke fordrage Johnny Depp
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du behøver egentlig ikke spørge den 75-årige "Succession"-stjerne, hvad han synes om kendisser som Johnny Depp.

Brian Cox har nemlig sørget for at give et særdeles deskriptivt svar på lige netop det spørgsmål i sin bog "Putting the Rabbit in the Hat", som udkom i efteråret sidste år.

Her fortæller han, at han blandt andet takkede pænt nej til til at spille med i den store "Pirates of the Caribbean"-franchise, fordi den rolle, han blev tilbudt ganske enkelt slog ham som en "utaknemmelig" rolle. Og det er da også i netop den sammenhæng, han får sneget sin helt rå og ærlige mening om "Pirates"-stjernen med.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/depp-cox.jpg
 Foto: MEGA

Brian Cox har ikke just søde ting at sige om Johnny Depps talent som skuespiller. (Foto: MEGA/HBO Max)

- Og en anden ting med "Pirates of the Caribbean" er, at ret meget af det er "Johnny Depp som Jack Sparrow"-showet, og Depp - selvom jeg er sikker på, at han er personlig - så er han overdrevet, overvurderet, skriver han i bogen ifølge GQ og fortsætter:

- Jeg mener, "Edward Sciccorhands". Lad os bare indrømme, at hvis du dukker op med sådan nogle hænder og mørk, arret makeup, så behøver du ikke gøre noget. Og det gjorde han heller ikke. Og efterfølgende har han gjort endnu mindre.

- Men folk elsker ham. Eller de plejede at elske ham. De elsker ham ikke så meget lige for tiden, naturligvis, skriver Brian Cox om Johnny Depps falmende stjerne.

Nej på nej på nej

Den Golden Globe-vindende Brian Cox har sagt nej til meget mere end bare "Pirates"-franchisen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega796039_032.jpg
 Foto: MEGA

Brian Cox er i disse dage særligt kendt for sin rolle som Logan Roy i HBO-serien "Succession". (Foto: MEGA)

Ja, faktisk kan man sige, at den amerikanske skuespiller har et tilsyneladende helt særligt talent for at sige nej tak til film og serier, der senere viser sig at kunne skrive sig ind i film- og tv-historien som de største af slagsen - nogensinde.

Cox har blandt andet måttet lade en rolle i "Harry Potter"-filmene gå sin næste forbi, ligesom han også sagde nej til at spille Robert Baratheon i HBO-serien "Game of Thrones".

- Jeg ved meget lidt om "Game of Thrones", så jeg kan ikke sige dig, om han var en vigtig karakter eller ej, og jeg kommer ikke til at google det bare for en sikkerheds skyld, hvis han nu var, for jeg sagde nej.

Brian Cox kan opleves i den prisvindende tv-serie "Succession", som kan streames på HBO Max.

Sponsoreret indhold