Streaming23. maj 2023

Christiane Schaumburg-Müller taler ud om alvorlig ulykke

Det var tæt på at ende alvorligt galt for tv-værten på en cykeltur i Frankrig
Tv-værtindens mand, Daniel Åxman, hjalp hende med at komme videre fra det voldsomme traume. 
Tv-værtindens mand, Daniel Åxman, hjalp hende med at komme videre fra det voldsomme traume.
 Foto: Mikael Rieck

I det spritnye program "The Journey", hvor en folk kendte mennesker rejser tværs gennem Nepal bliver der reflekteret og knyttet særlige bånd.

Også 41-årige Christiane Schaumburg-Müller, der er med på rejsen, åbner op for de personlige fortællinger.

I programmet fortæller hun nemlig om tur, hvor hun var ude for en alvorlig ulykke.

- Jeg er ude for en virkelig alvorlig cykelulykke, hvor jeg kører ned ad et bjerg med meget hurtig fart, og får klodsbremset foran et hul for ikke at køre ned i hullet.

- Så flyver jeg ud over cyklen, smadrer cykelhjelmen, får hukommelsestab, og de tror, at jeg har brækket ryggen. Jeg brækker mit kraveben, får en meget alvorlig hjernerystelse, et piskesmæld, og ligger i sengen i fem måneder efter, lyder fra tv-værten i det tredje afsnit af programmet.

Den skræmmende oplevelse har sat sine spor i Christiane Schaumburg-Müller, der lang tid efter var mærket af hændelsen.

- Jeg kan huske et år efter, da vi og en masse venner skulle køre gokart. Alt er bare klart, og jeg skal sætte mig ned i den, og min krop vil ikke, fortæller hun og fortsætter:

- Den begynder bare at ryste, og jeg kan ikke forstå hvorfor. Den vil ikke sætte sig, og det fortæller meget godt, hvordan et traume kan sidde fast i kroppen.

Heldigvis har hun sidenhen har overvundet det voldsomme traume, og da hun mødte sin nuværende mand, Daniel Åxman, som hun blev gift med tidligere på året, hjalp han hende med at komme videre.

Du kan se "The Journey" på Viaplay.

Sponsoreret indhold