Kendte18. maj 2023

Vild historie: Sådan fandt Christiane ud af, at hun var gravid

Christiane Schaumburg-Müller Åxman vil nok sent glemme den dag, hun fandt ud af, at hun ventede sit og Daniel Åxmans første fælles barn
Christiane Schaumburg-Müller Åxman breder sig på både tv, print – og også snart lyd. 
Historien om dagen, hvor Christiane Schaumburg-Müller Åxman fandt ud af, at hun var gravid, egner sig nærmest til en film.
 Foto: Mikael Rieck

De fleste kvinder husker det øjeblik, hvor de finder ud af, at de er gravide.

Christiane Schaumburg-Müller Åxman er ingen undtagelse. I hendes podcast ”Hverdag – med Christiane” deler hun den vanvittige historie, som lægger op til det magiske øjeblik, hvor hun finder ud af, at hun og gemalen Daniel Åxman skulle være forældre.

Den 41-årige tv-vært havde fået sat æg op som et led i den fertilitetsbehandling, hun var igennem for at blive gravid.

Efterfølgende skulle hun have taget en blodprøve, som kunne vise, om fertilitetsbehandlingen havde båret frugt. Mellem 12 og 13 dagen efter kunne hun ringe ind og få svaret.

- Daniel, min mand, var i Miami, og jeg skulle tage pigerne og mødes med ham i Den Dominikanske Republik.

- Og vi skal rejse i lige det tidsrum, hvor man kan ringe og få svar på prøven, så jeg kan ikke ringe, men Daniel kan ringe fra Miami og få svaret, og så når vi mødes i Den Dominikanske Republik i lufthavnen, så ved han, om vi er gravide eller ej, fortæller hun.

Men så let gik det ingenlunde.

For familien Åxman endte med at gå fuldstændig fejl af hinanden i lufthavnen i Den Dominikanske Republik.

- Vi ankommer så til lufthavnen, pigerne og jeg. Og vi kan ikke finde ham, og der er total meget mylder i den lufthavn. Vi går igennem en horde af mennesker, som står med skilte, og vi drøner lige igennem. Daniel er der, så vi skal ikke vente på nogen med noget skilt, forklarer Christiane.

Daniel var der dog ikke. Han var ankommet to timer tidligere og taget ud på resortet. I stedet stod der en mand og viftede med et skilt med Christianes og pigernes navne på. Men det havde de overset.

Al data på Christianes telefon var brugt op, så hun kunne ikke ringe til Daniel for at høre, hvor han blev af. Lufthavnspersonalet tjekkede passagerlisten og kunne ikke se, at Daniel skulle have været ombord på flyet fra Miami.

Så Christiane og Daniels døtre ventede på det næste fly, som ankom to timer senere. Men der var han heller ikke med. Efter fire timers ventetid tog de hen på resortet.

Pigerne bliver budt velkommen at en stor flok fra personalet, der er lettet over endelig at se dem, men heller ikke her bliver de genforenet med Daniel.

- Daniel er der ikke. De har ringet til hospitalet, og han er med politiet på vej til lufthavnen for at lede efter os. Så han er ikke på resortet, så vi må være kørt forbi ham på vejen. Han jagter os, og vi jagter ham, siger hun og griner.

Det ender dog med, at de langt om længe mødes på resortet alle fire.

- Daniel kalder mig ud på badeværelset, for pigerne ved jo ikke noget, og så låser vi døren. Så siger han ”du skal være mor. Vi skal have en baby”, siger Christiane og tilføjer:

- Jeg skreg bare og hoppede op på ham. Det var så vidunderligt.

Og romantikken var kun lige begyndt. For dagen efter var det Valentines Day, og Daniel friede til Christiane i de postkortlignende omgivelser.

Kun to uger senere blev glæden overskyggen af en ulidelig kvalme med dertil hørende opkastninger. Christiane var blevet ramt af graviditetssygdommen Hyperemesis, som gjorde graviditeten sur for Christiane.

- Jeg har aldrig været så tæt på at gå ned med flaget, afslører hun i podcasten.

Graviditeten sluttede som bekendt ulykkeligt i sjette måned, da Christiane mistede sit og Daniels første fælles barn, sønnen Columbus.

Sponsoreret indhold