Streaming28. marts 2024

Bekræfter: Der kommer en ny omgang "Pirates of the Caribbean"

Med lidt held vender "Pirates of the Caribbean"-franchisen stærkt tilbage. Om det bliver med eller uden Johnny Depp som Jack Sparrow står fortsat hen i det uvisse
Fans af piratfranchisen skal nok ikke regne med, at Johnny Depp er en del af næste runde.
Fans af piratfranchisen skal nok ikke regne med, at Johnny Depp er en del af næste runde.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix, MEGA

LÆS OGSÅ: Johnny Depp slår fast: Det vil aldrig ske igen

"Pirates of the Caribbean" får et velfortjent reboot.

Det bekræfter Hollywood-produceren Jerry Bruckheimer i et interview med ComicBook.com.

Bruckheimer er stået for at producere alle de tidligere Pirates-film, ligesom han også har stået for produceropgaverne på "Top Gun"-filmene med Tom Cruise.

Og selv om det utvivlsomt er en glædelig nyhed for mange fans, at der er nye film på vej både fra Pirates- og fra Top Gun-universet, så er det på nuværende tidspunkt alt for tidligt at sige noget om, hvornår publikum får en ny film at se.

– Det er svært at sige. Man ved det ikke. Man ved det virkelig ikke, lød svaret, da han blev spurgt ind til, hvornår de nye Pirates-film kommer i biografen.

Johnny Depp har tidligere afvist at vende tilbage til Pirates-filmene.
Johnny Depp har tidligere afvist at vende tilbage til Pirates-filmene.
 Foto: Kazuhiro Nogi/AFP/Ritzau Scanpix

– Med "Top Gun" har du en skuespiller, der er ikonisk og genial. Og hvor mange film, han laver, før han laver "Top Gun", det kan jeg ikke sige dig.

– Men vi laver et Pirates-reboot, så det er nemmere at støbe sammen, så du ikke behøver at vente på bestemte skuespillere.

Den første "Pirates of the Caribbean"-film, "The Curse of the Black Pearl", udkom i 2003, mens den seneste, "Dead Men Tell No Tales", udkom i 2017.

Franchisens hovedrolleindehaver, Johnny Depp, udtalte i forbindelse med den famøse retssag mod ekskonen Amber Heard i 2022, at det ville være svært for Disney at få ham tilbage i rollen som Jack Sparrow.

Johnny Depp i sit Jack Sparrow-kostume i 2015.
Johnny Depp i sit Jack Sparrow-kostume i 2015.
 Foto: MEGA

– Faktum er, Hr. Depp, at hvis Disney kom til dig med to milliarder kroner og en million alpakaer, så er der ikke noget i hele verden, der ville kunne få dig til at gå tilbage og arbejde med Disney på en ny "Pirates of the Caribbean"-film, korrekt?, lød det fra Amber Heards advokat under en høring.

– Det er korrekt, Hr. Rottonborn, lød svaret fra Johnny Depp, der fulgte op med at påpege, at Disney til trods for deres afstandtagen ikke har fjernet "Pirates"-figuren nogle steder.

– De har ikke fjernet min karakter fra rutsjebanerne. De er ikke stoppet med at sælge dukker af Captain Jack Sparrow. De er ikke stoppet med at sælge noget som helst.

I sommer var meldingen fra Disney dog ikke helt så kølig, som den har været, når det kom til idéen om at bringe Johnny Depp tilbage i centrum af Hollywood.

Hverken Disney eller Johnny Depp har kommenteret på den seneste reboot-nyhed.

Sponsoreret indhold