Sport31. januar 2023

VM-helten Simon Pytlick afslører: - Fik det at vide over Facetime

Simon Pytlick er kommet hjem til Danmark efter den store VM-triumf, og her venter et nyt familiemedlem på at møde den danske landsholdsstjerne

De seneste dage har været hæsblæsende for Simon Pytlick.

Søndag var han med til at blive verdensmester med det danske landshold, da holdet slog Frankrig i finalen i Stockholm. Pytlick blev efterfølgende udvalgt til en plads på slutrundens All Star-hold.

Søndag aften fik den så fuld gas i det svenske, hvor selv samme Pytlick ikke lagde skjul på, at der skulle våde varer indenbords.

Mandag gik turen så hjem til Danmark, hvor der ventede en storslået modtagelse først i lufthavnen og senere på Rådhuspladsen. Derefter stod den på mere fest og farver, da fejringerne fortsatte ud på de sene nattetimer.

Farmand er stolt

SE og HØR fangede Simon Pytlick på rådhuset, hvor humøret naturligvis var højt.

Her fortalte han blandt andet om, hvordan farmand, Jan Pytlick, der selv har vundet flotte titler som træner for kvindelandsholdet, var en yderst stolt mand, da han så sønnike løfte VM-trofæet.

- Han var stolt, og jeg tror også bare, at han nød at se sin søn på den scene. Han var rigtig glad, og der kom da også en lille tåre fra både mor og far, fortalte Simon Pytlick.

Jan og Simon Pytlick, far og søn, har også mødt hinanden på banen, da farmand var træner i SønderjyskE. Nu har de begge vudnet store titler med et dansk landshold. 
Jan og Simon Pytlick, far og søn, har også mødt hinanden på banen, da farmand var træner i SønderjyskE. Nu har de begge vudnet store titler med et dansk landshold.
 Foto:Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Familieforøgelse

VM-guldet og den efterfølgende fejring er ikke de eneste store begivenheder for Simon Pytlick i løbet af de sidste par uger. Imens landsholdstjernen kæmpede for rødt og hvidt på banen, blev han nemlig onkel til en lille dreng hjemme i Danmark.

Noget, han indtil videre kun har været i stand til at være en del af via Facetime, men han glæder sig til at komme hjem og møde sin nye nevø.

- Jeg fik et Facetime-opkald fra min søster og fik lov til at se den lille guldklump. Jeg har været forelsket i ham lige siden, så jeg glæder mig enormt meget til at komme hjem og se ham. Det er noget, jeg har gået og tænkt meget på.

Camilla og Simon Pytlick ser håndbold med far, Jan Pytlick, tilbage i 2004.  
Camilla og Simon Pytlick ser håndbold med far, Jan Pytlick, tilbage i 2004.
 Foto: Frederiksen Ole/Ritzau Scanpix

Stor interesse for unge Pytlick

Nu er det snart hjem til dagligdagen i GOG, hvor Pytlick og resten af holdet skal forsøge at genvinde det danske mesterskab.

Det kan dog være, at det unge stjerneskud ikke er at finde på Sydfyn meget længere. Selv vil han ikke sige meget om et muligt klubskifte, men indrømmer dog, at der er en drøm om udlandet, der forhåbentlig kan blive til virkelighed en dag.

- Jeg har jo kontrakt i GOG og nyder tilværelsen der, men på et eller andet tidspunkt kunne jeg godt tænke mig at prøve mig af i udlandet, men hvornår ved jeg ikke lige.

For nu skal den nykårede verdensmester have lov til at fejre den store triumf, inden nye kampe og nye udfordringer venter forude.

Sponsoreret indhold