Sport20. juli 2023

Vildt: Naomi Osaka træner 15 dage efter fødsel

I videoen kan man se den firedobbelte grand glam-mester træner igen, trods hun netop har født en datter
Nu starter forberedelserne mod japanerens comeback.
Nu starter forberedelserne mod japanerens comeback.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

25-årige Naomi Osaka har leveret forbløffende resultater på WTA-touren i flere år, men hendes seneste bedrift må alligevel kandidere til at være en af de største.

I starten af juli fødte Osaka sit og kærestens, den Grammy-nominerede Cordae, første barn. Nu vil hun i form igen.

- Nå, det var en cool lille pause, nu tilbage til dit regelmæssigt planlagte program, skrev hun på Instagram for seks dage siden, da hun delte det første glimt af datteren.

Og tilbage til sit regelmæssige program, det må man sige, at tennisstjernen er.

Lige nu florerer en 13 sekunder lang video, hvor hun er i fuld gang med træningen på en løbebane. Her hopper hun sidelæns over otte forhindringer, mens hun bliver konstant opmuntret af en træner.

Osaka har ikke lagt skjul på, at hun ønsker at vende tilbage til tennistouren allerede om få måneder. Hun fortalte i forbindelse med sin graviditet, at hendes mål var at konkurrere ved Australian Open, der spilles i januar 2024.

Den nybagte mor slutter sig snart til en mindre håndfuld af spillere på WTA-touren, som er vendt tilbage efter at være blevet mødre. Bl.a. Victoria Azarenka og Elina Svitolina, der netop spillede sig i semifinalen ved Wimbledon, efter hun fødte sit første barn i oktober.

Også danske Caroline Wozniacki slutter sig til mødregruppen på WTA-touren, efter hun for nyligt annoncerede i Vogue, at hun vender tilbage til professionel tennis.

Sponsoreret indhold