Sport28. marts 2023

Vilde rygter: Shakira i slåskamp med Gerard Piqués mor

Dramaet mellem sangerinden og den tidligere fodboldspiller bliver tilsyneladende kun vildere og vildere
Dramaet mellem Shakira og Gerard Piqué udviklede sig angiveligt fysisk, da sangerinden fandt ud af, at hendes tidligere svigermor hjalp sin søn med at være utro.
Dramaet mellem Shakira og Gerard Piqué udviklede sig angiveligt fysisk, da sangerinden fandt ud af, at hendes tidligere svigermor hjalp sin søn med at være utro.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at det efterhånden er otte-ni måneder siden, at Shakira smed Gerard Piqué på porten, men det betyder bestemt ikke, at dramaet omkring det beskidte brud er overstået.

Faktisk ser det ud til kun at blive vildere og vildere.

I sidste uge kom det for eksempel frem, at Gerard Piqués mor, Montserrat Bernabéu, var med til at skjule den tidligere Barcelona-spillers affære med den unge Clara Chia Marti.

Og nu er der nyt i den boldgade.

Der florerer nemlig nu en vild historie om, at Shakira kom op og slås med Montserrat Bernabéu, da sangerinden fandt ud af, at svigermoderen havde en finger med i spillet.

Det skriver medier såsom Music Mundial, Hola! og Latestly.

Ifølge rygterne skal slåskampen have fundet sted foran Shakiras og Piqués to børn, Sasha og Milan, og det skal angiveligt have været så voldsomt, at Montserrat Bernabéu slog sangerinden i ansigtet.

Shakira og hendes tidligere svigermor, Montserrat Bernabeu, fotograferet til en Barcelona-kamp i 2015, da der stadig var god stemning mellem dem.
Shakira og hendes tidligere svigermor, Montserrat Bernabeu, fotograferet til en Barcelona-kamp i 2015, da der stadig var god stemning mellem dem.
 Foto: Scanpix Denmark

Indtil videre er der dog ingen af de involverede, der har bekræftet slagsmålet, så det er uvist, hvorvidt rygterne er korrekte.

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at Shakira ikke ligefrem har det bedste forhold til sin tidligere svigermor, som på akavet vis bor lige ved siden af hende.

Sangerinden har tidligere trukket overskrifter, fordi hun hængte en heksedukke op ude foran sit hjem og positionerede den således, at den peger direkte mod Montserrat Bernabéus hus.

Da det i sidste uge kom frem, at Montserrat Bernabéu angiveligt har hjulpet Gerard Piqué med at skjule dennes affære, lød det, at hun angiveligt havde stillet et af sine huse til rådighed til sønnen.

På den måde kunne han tilbringe tid med sin elskerinde, uden popsangerinden opdagede det.

I januar kom det frem, at Gerard Piqué afslørede sin egen affære ved at komme til at vise sin elskerinde frem under et videoopkald.
I januar kom det frem, at Gerard Piqué afslørede sin egen affære ved at komme til at vise sin elskerinde frem under et videoopkald.
 Foto: Screenshot

Ikke nok med det så skal Shakira også have benyttet Montserrat Bernabéu som en skulder til at græde ud på, da hun lærte sandheden om utroskaben at kende.

Derfor følte hun sig ydmyget, da hun fandt ud af, at svigermoderen havde hjulpet til med affæren, og derfor konfronterede hun hende.

Og det var altså denne konfrontation, der angiveligt eskalerede til at blive fysisk.

Selvom slagsmålet altså ikke er blevet bekræftet, så stopper det ikke Shakiras fans i nu at gå amok på sociale medier.

Her opfordrer de sangerinden til at gå rettens vej, fordi hendes tidligere svigermor altså efter sigende slog hende i ansigtet.

Piqué og Shakira gik fra hinanden sidste sommer, og siden da er det strømmet ind med vilde detaljer, der chokerer gang på gang.

I januar kom det for eksempel frem, at Gerard Piqué kom til at afsløre sin affære, da han i et videoopkald kom til at vise Clara Chia Marti gå rundt i sit og Shakiras hjem.

Efterfølgende har sangerinden udgivet flere sange, hvor hun både langer ud efter Piqué og hans elskerinde, som siden er blevet hans kæreste.

I sidste uge stod Gerard Piqué så frem for første gang og satte ord på bruddet - og han virkede langt fra brødebetynget over sit utroskab.

Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold